Entertainment

Spider-Man-acteur ondergaat enorme transformatie

24 december 2021 13:54
Jacob Batalon Beeld © Getty Images

Je zou hem bijna niet meer herkennen. Jacob Batalon (25) - beter bekend als Ned Leeds uit de film 'Spider-Man: No Way Home' - heeft een enorme transformatie ondergaan: hij is maar liefst 45 kilo afgevallen.

"Zelfs als ik niks fysieks deed, werd ik moe op werk. Dat kwam door alle fastfood die ik at"

We zagen eerder al een glimp van zijn gewichtsverlies op de rode loper van de nieuwste Spider-Man-film. De acteur is namelijk al lange tijd geleden begonnen met een omslag: twee jaar geleden besloot de acteur dat het zo niet verder kon, nadat hij zichzelf zonder shirt in de spiegel zag en 'niet kon geloven dat hij het zover had laten komen'.

Even daarna nam de acteur het drastische besluit om zijn levensstijl helemaal om te gooien. "Aan het einde van 2019 besloot ik met deze transformatie te beginnen. Zelfs als ik niks fysieks deed, werd ik moe op werk. Dat kwam door alle fastfood die ik at." Zijn moeite werd beloond, zo is te zien op de foto's hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Stormloop op kaartjes Spider-Man: No Way Home

Jacob Batalon Jacob Batalon

Met behulp van een personal trainer ging Jacob maar liefst zes dagen per week naar de sportschool voor trainingssessies van anderhalf uur. Naast veel trainen moest hij ook zijn voedingspatroon veranderen. Met de hulp van zijn vriendin is dat gelukt. "Mijn vriendin heeft me recent aan een plant-based dieet geholpen", vertelt hij.

De acteur deelde foto’s en video’s van het proces op social media om zijn volgers op de hoogte te houden.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Hierom neemt Tom Holland een acteerpauze na Spider-Man-film

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore