Entertainment

Kate Winslet miste Leonardo DiCaprio ontzettend tijdens pandemie

24 december 2021 04:19 Aangepast: 24 december 2021 09:26
Beeld © ANP

De pandemie is ook voor Kate Winslet (46) zwaar geweest. Buiten alle opgelegde restricties miste ze vooral haar goede vriend Leonardo DiCaprio (47), die ze lange tijd niet kon zien. Kate huilde naar eigen zeggen 'tranen met tuiten' toen ze haar goede vriend onlangs weer voor het eerst zag in Los Angeles.

"We hadden elkaar drie jaar niet gezien, waarvan de laatste twee jaar natuurlijk kwamen door het coronavirus. Toen ik hem eindelijk weer zag kon ik gewoon niet stoppen met huilen! Ik ken hem al zo lang, de helft van mijn leven. Wij zijn voor altijd met elkaar verbonden," aldus Kate.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kate Winslet: 'Homoseksuele acteurs bang om uit de kast te komen'

Kate en Leonardo ontmoetten elkaar toen ze samen te zien waren in de film Titanic in 1997. "Ik was toen 21 en Leo 22. Het was absoluut geen fijne ervaring, omdat we steeds in dat koude water moesten liggen maar we deden het samen. Daar is onze vriendschap ontstaan en die is er nog steeds. Ik houd zoveel van deze man, hij is mijn beste vriend, mijn soulmate, mijn alles. Daarom was het zo ontzettend fijn om hem eindelijk weer te zien."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Leonardo DiCaprio had moeite met naakte Meryl Streep door tattoo

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore