Ga naar de inhoud
Entertainment

Drake eert overleden modeontwerper Virgil Abloh met tattoo

Rapper Drake heeft een tatoeage laten zetten ter nagedachtenis aan de overleden modeontwerper Virgil Abloh. De creative director van de mannenlijn van modehuis Louis Vuitton overleed eind november op 41-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

''Een eerbetoon aan de geweldige Virgil Abloh voor Drake''

Tattoo-artist Joaquin Ganga deelt een foto van het werk. 'Een eerbetoon aan de geweldige Virgil Abloh voor Drake', schrijft hij erbij. De tattoo, waarop Abloh een vlieger de lucht ingooit, staat op de onderarm van de rapper.

Snoop
Lees ook:
Snoop Dogg verdrietig na overlijden rapper Drakeo the Ruler

Abloh en Drake werkten jarenlang samen aan muziek, maar waren ook goede vrienden. Vlak na het overlijden van Virgil plaatste Drake enkele foto's van hen samen op zijn Instagram, waarbij hij hem zijn 'broertje' noemde.

Rapper
lees ook:
Rapper Drake trekt zijn nominaties voor de Grammy's in

Het mode-icoon vocht twee jaar lang tegen een zeldzame en agressieve vorm van kanker, cardiale angiosarcoom. 'Hij koos ervoor om zijn strijd privé te houden, nadat hij in 2019 de diagnose kreeg. Hij onderging talloze zware behandelingen, terwijl hij zich in bleef zetten voor verschillende belangrijke mode-, kunst- en cultuurorganisaties', schreven zijn nabestaanden. 'Zijn arbeidsethos, oneindige nieuwsgierigheid en optimisme zijn er nooit door aan het wankelen gebracht.'

Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over