Ga naar de inhoud
Entertainment

Doutzen Kroes uit kritiek op prikbeleid: 'Luister naar je intuïtie'

Doutzen Kroes Beeld © Getty Images

Eén van de meest 'coronakritische' bekende Nederlanders is ongetwijfeld Doutzen Kroes (36). Het model steekt haar mening over het overheidsbeleid niet onder stoelen of banken.

"Ik ben zo dankbaar voor deze bevestiging"

Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge vertelde gisteren in een Kamerdebat dat hij ervan uitgaat dat de boosterprik die iedereen nu kan halen niet de laatste is. "We hebben nog een aantal prikken te gaan", verwacht hij. 

Rob
lees ook:
Rob Goossens zet vraagtekens bij coronasteun Doutzen Kroes

Daar reageert Doutzen op in haar Instagram Stories. Ze is namelijk 'zo dankbaar' voor de 'bevestiging' die Hugo de Jonge haar hiermee heeft gegeven. 'Ik hoop dat het nu wat duidelijker wordt voor meer mensen', schrijft Doutzen, die fel tegenstander is van vaccinaties. Zo noemde ze het vaccineren van kinderen eerder 'propaganda'. 'Luister goed naar je intuïtie', drukt ze haar volgers nu op het hart.

Al met al is Doutzen er zeker van dat zij geen onderdeel wil zijn van de groep gevaccineerden. 'Als dit de woorden zijn voor het 2G-systeem, dan kan ik niet meedoen.'

Een aantal weken geleden werd er nog iets opvallends ontdekt door Quote, namelijk dat Doutzen ondanks al haar kritiek wél coronasteun aanvroeg bij de overheid. Hoe dat zit, zie je in onderstaande video.

Doutzen
lees ook:
Doutzen Kroes kritisch over vaccineren kinderen: 'Propaganda'

Rob Goossens zet vraagtekens bij coronasteun Doutzen Kroes

05:32
Bron: RTL Boulevard