Entertainment

Viola Holt loopt onenightstand tegen het lijf: 'Ken je me nog?'

22 december 2021 21:29
Viola Holt Beeld © Ranking the Stars

Het is woensdagavond weer tijd voor een ouderwets potje moddergooien. Met de nadruk ouderwets: in de nieuwe 'golden oldies'-special van 'Ranking the Stars' zijn alleen sterren van weleer te zien. Maar ook deze BN’ers zijn zeker niet op hun mondje gevallen. Zo onthult Viola Holt (72) dat ze onlangs een 'vluggertje' van 40 jaar geleden tegen is gekomen.

''Ik hoop dat je ervan genoten hebt''

Bij de eerste ranking-vraag wordt Henk Westbroek naar beneden geroepen om de tien bekende Nederlanders te ranken op het hoogst aantal bedpartners. Viola Holt staat bij hem op nummer één in deze lijst. ''Ik denk Viola, omdat zij een ruimdenkende vrouw is en een kind uit de jaren '60. (...) Ik hoop dat je ervan genoten hebt'', verklaart Henk. ''Enorm!'' reageert Viola.

Vervolgens vertelt de flamboyante presentatrice een anekdote over één van haar bedpartners. ''Ik kwam een jaar geleden een onenightstand van 40 jaar geleden tegen. Ik loop op hem af en ik vraag in het engels: 'Hey Pete, herken je mij nog?’'' Waarop de bewuste man op een zwoele manier antwoordt: '’Altijd!'' Lijkt Henk het inderdaad bij het goede eind te hebben. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Carlo Boszhard neemt het op voor Eddy Zoëy én Ranking the Stars

Ook Peter Jan Rens, Ben Cramer, Marga Bult, Ria Valk, Joke Bruijs, Jacques Herb, Peter Timofeeff en Imca Marina zijn van de partij in de golden oldies-special. Zij geven allemaal aan 'terughoudend' en 'bescheiden' te zijn wat bedpartners betreft.

Marga vertelt dat ze niet zo van de vluggertjes is. ''Ik ben niet zo’n type van een onenightstand en ik word al helemaal niet snel verliefd. Dus als ik al met iemand naar bed ging, dan werd dat vaak een langere verhouding'', legt Marga uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eddy Zoey wijst 'stoeipoes' Gaby Blaaser af in Ranking the Stars

Eddy Zoëy heeft het stokje over genomen van Paul de Leeuw in het vernieuwde seizoen van Ranking the Stars. Wij spraken de presentator hierover.

Ranking The Stars wordt op woensdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 5, maar is ook te volgen bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore