Entertainment

24Kitchen zendt deze kerst pruttelende ragout uit

22 december 2021 17:39 Aangepast: 23 december 2021 11:26
Beeld © Getty Images

De culinaire televisiezender 24Kitchen gaat op eerste kerstdag daadwerkelijk een pruttelend pannetje ragout uitzenden. Vorige week plaatste de satirische website 'De Speld' het artikel '24Kitchen zendt op Eerste Kerstdag een pruttelend pannetje ragout uit', met een knipoog verwijzend naar het feit dat SBS6 op eerste kerstdag een knisperend haardvuur uitzendt.

"Ook voor de ragout-fans hebben we goed nieuws"

Op eerste kerstdag zendt 24Kitchen onder anderen Jamie's Easy Meals at Christmas, Rachel Khoo’s Chocolat Christmas Special en Rudolph's Winterklassiekers uit. "Maar ook voor de ragout-fans hebben we goed nieuws", laat de zender weten. Op verschillende momenten is daadwerkelijk het pruttelende pannetje op tv te aanschouwen. Op het Youtube-kanaal van de culinaire zender pruttelt het ragoutpannetje van 10.00 tot 22.00 uur non-stop.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

SBS6 zendt met kerst haardvuur uit: 'Laten de inkomsten lopen'

SBS maakte begin december bekend dat op eerste kerstdag 's avonds geen film of tv-programma wordt uitgezonden, maar beelden van een haardvuur. Af en toe wordt er een blok op het knisperende vuur gelegd of loopt er een hond voorbij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Schrappen 24Kitchen zorgt voor woedende reacties

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore