Ga naar de inhoud
Entertainment

Vriendin Jan Dulles: 'Dit jaar wordt het een mooie kerst'

Caroline Mol Beeld © Instagram @carolinemol

Na een heftig periode, waarin de dochter van Jan Dulles (46) en Caroline Mol (31) vlak voor kerst 2020 overleed, kijkt Caroline voor het eerst weer uit naar de feestdagen. Deze keer met een kerngezonde baby aan haar zijde. Iets waar ze heel dankbaar voor is, zo zegt ze in gesprek met weekblad 'Flair'.

"Ik ben vooral blij en onbeschrijflijk dankbaar dat we op kerstavond aan tafel zullen zitten met onze families en een kleine baby"

Het verlies en het verdriet om dochter Donna kan Caroline naar eigen zeggen geen plekje geven. Er gaat geen dag voorbij dat ze niet aan haar denkt. Toch is er weer een mooie reden om dankbaar te zijn: de familie is sinds kort uitgebreid met de komst van dochter Lina. Speciale plannen voor de feestdagen heeft Caroline niet, maar ze kan in ieder geval in volle overtuiging zeggen dat ze naar deze periode uitkijkt.

"Het is bijzonder om te zeggen na zo’n donkere tijd, maar ik heb echt zin in kerst. Ik ben vooral blij en onbeschrijflijk dankbaar dat we op kerstavond aan tafel zullen zitten met onze families en een kleine baby. Dat had ik vorig jaar niet durven dromen. Dit jaar wordt het een mooie kerst. En net als elke andere dag is Donna ook in onze gedachten bij ons."

Jan
Lees ook:
Jan Dulles herdenkt overleden dochtertje: 'We missen je elk uur van de dag'

Sinds het overlijden van Donna staat Caroline anders in het leven. "Ik leef tegenwoordig met de dag. Na haar dood is niks meer vanzelfsprekend", vertelt ze. "Ik wil daarom bewust genieten van mijn kinderen. Mijn enige wens is dat zij gezond en gelukkig zijn."

Ook durft ze weer te fantaseren over de toekomst met haar gezin. "Hoewel ik niet ver vooruitkijk, fantaseer ik al over een vakantie met onze kindjes in Italië of in onze stacaravan in Edam. Het idee dat we daar met z’n vieren zijn, maakt me heel blij. Dat we eigenlijk met z’n vijven zijn, zullen James en onze dochter weten. Donna maakt voor altijd onderdeel uit van ons gezin."

Grote
Lees ook:
Grote opluchting voor gezin Jan Dulles na controle in ziekenhuis met baby Lina

Onze verslaggever Aran ging op babybezoek bij de kersverse ouders. Hoe dat eraan toeging, zie je hieronder. 

Jan Dulles: 'Lina lijkt niet op Donna, dat is misschien wel goed'

02:09

Het hele interview met Caroline is te lezen in de nieuwste editie van Flair.