Entertainment

Prinses Charlène deelt opvallende kerstkaart: 'Een beetje treurig'

22 december 2021 11:26 Aangepast: 22 december 2021 11:50
Prinses Charlene Beeld © ANP

Prinses Charlène van Monaco (43) heeft op haar Instagram-account een vrij bijzondere kerstkaart van haar gezin gedeeld. Het gaat namelijk om een tekening van haarzelf, haar man Prins Albert (63) en hun tweeling van zeven jaar. Royalty reporter Annemarie de Kunder noemt de kerstkaart 'een beetje treurig'.

"Ze had niet de mogelijkheid om thuis te zijn"

'Ik wens iedereen een prachtig en veilig feestseizoen. Alle liefde’, schrijft Charlène bij de kerstkaart. Voor zover bekend verblijft Charlène in een kliniek buiten Monaco, omdat ze oververmoeid is.

Annemarie vindt de kerstkaart 'een beetje treurig', omdat de reden waarom de kerstkaart getekend is erop duidt dat het niet goed gaat met Charlène. "Ze had niet de mogelijkheid om thuis te zijn voor een foto met haar man en kinderen. Dat maakt het treurig."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Prinses Charlène van Monaco doet opnieuw een stapje terug

Vorige maand keerde Charlène terug vanuit Zuid-Afrika, waar ze noodgedwongen verbleef vanwege een keel-, neus- en oorinfectie. Bij thuiskomst bleek dat ze zowel mentaal als fysiek oververmoeid was en vertrok ze naar een kliniek om te herstellen.

In Monaco gaan intussen geruchten de ronde dat het huwelijk tussen Albert en Charlène voor een zoveelste keer op springen staat. Meer hierover in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Prinses Charlène geeft eerste teken van leven na vertrek uit Monaco

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore