Ga naar de inhoud
Entertainment

MAFS Australië-ster in verwachting van eerste kindje

Beeld © Instagram @beckzemek

Leuk babynieuws. Rebecca Zemek (28), bekend van 'Married At First Sight: Australië', is in verwachting van haar eerste kindje met partner Ben Michell.

"We zijn nu al vol van liefde voor jou, kleintje"

Beck, zoals Rebecca ook wel wordt genoemd, heeft het nieuws even geheim moeten houden. Met haar groeiende babybuik wordt dat ongetwijfeld een stuk lastiger en dus maakt ze het met het volgende Instagram-bericht wereldkundig: 'Ben en ik zijn in de wolken om eindelijk aan te kondigen dat we in mei 2022 een bundel van vreugde verwachten!'

Ook bedankt ze iedereen die het grote nieuws al wist, maar het voor zich heeft gehouden. Ze vervolgt: 'Wie wist dat het beste nog moest komen. Dit is zo'n wonder voor ons en we zijn nu al vol van liefde voor jou, kleintje.'

Ruzie
Lees ook:
Ruzie tussen MAFS Australië-kandidaten loopt flink uit de hand

Beck deed mee aan het laatste seizoen van Married At First Sight: Australië, dat nu te zien is bij Videoland. Tijdens de afleveringen werd ze gekoppeld aan Jake, maar al snel bleek dat de experts geen goed werk hadden verricht: ze waren geen goede match. Hoewel Jake in het begin nog moeite wilde doen voor het huwelijk, zorgde Beck er eigenhandig voor dat het niet zou slagen. Het ging helemaal mis toen Jake zoende met een andere vrouw en Beck het programma kort verliet, om vervolgens betrapt te worden met een ex. 

Gelukkig heeft ze in Ben nu wel de ware gevonden. 

Geweldig
Lees ook:
Geweldig nieuws voor Sylvia van MAFS: 'Geen tumoractiviteit meer'

Zin in een nieuw Nederlands seizoen van Married At First Sight? Dan is er goed nieuws. De eerste aflevering gaat op dinsdag 4 januari van start op RTL 4. 

Nieuw seizoen van MAFS volledig op de schop: 'Minstens één relatie moet standhouden'

02:31