Entertainment

Albert Heijn-gezicht Randy Fokke nieuwe publiekslieveling De Slimste Mens

21 december 2021 10:37
Randy Fokke Beeld © De Slimste Mens 20-12-2021

Ieder seizoen treedt er minstens één publiekslieveling naar voren in 'De Slimste Mens'. Hoewel het winterseizoen pas net van start is, steelt kandidaat Randy Fokke (37) nu al de harten van de mensen thuis. Op Twitter reageren kijkers enthousiast op de deelname van de actrice aan de kennisquiz.

Gaat er nog geen belletje rinkelen bij de naam Randy Fokke? Misschien ken je de actrice wel als Ilse, het gezicht van de Albert Heijn-reclames. Zij heeft het stokje van 'supermarktmanager' jaren geleden overgenomen van Harry Piekema (zie video hieronder).

Niet alleen blijkt ze een ster in het runnen van eh... supermarkten, Randy blijkt in het dagelijks leven ook hartstikke leuk én een lopende encyclopedie te zijn. En dat komt bij deelname aan dit programma natuurlijk goed van pas.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wie is mysterieuze man die altijd opduikt in publiek Slimste Mens?

De kijkers lopen in ieder geval weg met de actrice. Op Twitter regent het positieve reacties naar aanleiding van haar deelname aan De Slimste Mens. Het is maar goed dat ze nog een aflevering door mag. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit vindt Maarten van Rossem de leukste Slimste Mens-kandidaat

Philip Freriks geniet ook van de opnames van de kennisquiz. Dan kan hij weer tijd doorbrengen met zijn vriend Maarten van Rossem: 

De Slimste Mens wordt op werkdagen om 20.30 uur uitgezonden op NPO 2.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore