Entertainment

Nikkie de Jager deelt oude beelden van K3-optreden

20 december 2021 20:23 Aangepast: 20 december 2021 20:23
Beeld © ANP

We kennen Nikkie de Jager (28) allemaal al jaren als dé make-upgoeroe van ons land. Iedereen heeft wel eens haar eerste vlog, van jaren geleden, gezien. Maar nu deelt Nikkie beelden die nóg eerder gemaakt zijn. En daarop danst en zingt ze op haar toenmalige favoriete K3-lied.

"Ik was ervan overtuigd dat ik kon zingen en dansen als kind"

Nikkie deelt beelden van een optreden van vroeger op haar Instagram. 'Ik was ervan overtuigd dat ik kon zingen en dansen als kind', schrijft ze erbij. Vervolgens zien we hoe een jonge Nikkie zingt en danst op het lied 'De Wereld van K3'. Nikkie zelf kijkt in ieder geval met gemengde gevoelens terug op het optreden. 'Dit is wat we noemen een waanidee', schrijft ze.

Gelukkig is Patrick Martens helemaal weg van het filmpje. 'Lieverd! Ik smelt', schrijft hij. Rik van de Westelaken noemt het 'stoer' dat Nikkie deze beelden deelt en Romy Monteiro zegt: 'Love kleine Nikkie.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nikkie de Jager lijst make-upkwast die ze bij Adele gebruikte in

Onlangs bereikte Nikkie nog een mijlpaal. In één van haar video's had ze namelijk niemand minder dan Adele te gast. Hoe dat ging, zie je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nikkie de Jager: 'Niemand mag het gore lef hebben je uit de kast te trekken'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore