Entertainment

Colin valt op volle vrouwen: 'Bieden veel meer zachtheid en warmte'

20 december 2021 21:30
Beeld © Videoland

In zijn talkshow 'Dit is mijn keus' ontvangt presentator Eddy Zoëy (54) spraakmakende gasten die vertellen waarom zij bepaalde keuzes gemaakt hebben in hun leven. In de aflevering van vanavond staan vrouwen centraal die voller zijn en daar prima mee kunnen leven én mannen die gek zijn op vrouwen met een maatje meer.

"Hoe groter de massa, hoe sterker de aantrekkingskracht"

Eén van die mannen is Colin. Hij valt naar eigen zeggen al sinds de puberteit op volle vrouwen en heeft zelf ook een wat grotere vriendin. Op de vraag wat hem zo aantrekt aan volle vrouwen grapt hij: "In mijn middelbare schooltijd lette ik niet altijd even goed op, maar er is één ding dat ik wel heb onthouden. Mijn docent natuurkunde zei op een gegeven moment 'hoe groter de massa, hoe sterker de aantrekkingskracht'"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xander (21) kreeg een hartaanval na drugsgebruik maar blijft gebruiken

Colin vertelt ook waarom hij zich om de één of andere reden ontzettend aangetrokken voelt tot vollere vrouwen. "Als ik een grote vrouw zie, dan voel ik mezelf net een roofdier die zijn prooi ziet. Curves staan voor mij gelijk aan vrouwelijkheid en elegantie." Colin voelt naar eigen zeggen ook in bed een duidelijk verschillen tussen vollere vrouwen en dunne vrouwen. "In mijn ervaring geven dikkere vrouwen zich meer, die bieden je veel meer zachtheid en warmte."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Saskia in Dit is mijn keus: ‘Overdag ben ik huismoeder, ’s nachts escort’

Wendy, de vriendin van Colin, heeft zelf ook een maatje meer. Het feit dat Colin zo enthousiast wordt van haar lichaam doet haar zelfvertrouwen erg veel goed. "Ik ben nog nooit zo zelfverzekerd geweest als nu", zo geeft ze toe.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore