Ga naar de inhoud
Entertainment

Meedogenloos spelletje werd deze verrader nu zelf fataal in De Verraders

De Verraders Beeld © RTL

Het spreekwoord ‘Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in’ was gisteravond zeker van toepassing op de vierde aflevering van 'De Verraders: Videoland Editie'. Journalist Thijs Zeeman (39) wist zichzelf de vorige aflevering op het nippertje te redden door Tim Senders (31) voor de leeuwen te gooien, maar deze aflevering moest hij zelf het spit delven.

"Ik heb écht tot het allerlaatste moment gestreden"

Illias Ojia, Britt Scholte en Thijs Zeeman zijn de verraders, maar het lijkt erop dat Illias en Britt nu toe nog redelijk buiten de verdenkingen vallen. Bij Thijs is dat een ander verhaal: hij zet alles op alles om de groep te overtuigen dat hij het niet is, maar aan het einde van de aflevering blijkt toch echt dat het spel voor hem voorbij is.

Emoties
Lees ook:
Emoties lopen hoog op in nieuw seizoen De Verraders

Zijn mede-verraders Illias en Britt gooien hem voor de bus en dat betekent dat Thijs er alsnog met 7 tegen 1 stem wordt uitgegooid. En daar baalt Thijs natuurlijk best van, al kijkt hij vooral met positieve gevoelens terug op zijn deelname. "Dit is het mooiste avontuur dat ik beleefd heb. Ik heb alleen maar mogen manipuleren en uiteindelijk heb ik verloren en dat betekent dat mensen het spel beter hebben gespeeld dan ik. Het is een forse nederlaag, maar ik heb écht tot het allerlaatste moment gestreden."

Bettina
Lees ook:
Bettina Holwerda zei volmonding 'ja' tegen De Verraders

De overige deelnemers kunnen niet heel lang nagenieten van hun winst. Presentator Art Rooijakkers laat namelijk weten dat ze weliswaar rustig kunnen gaan slapen die nacht, maar dat één van hen de nacht niet zal overleven…

Iemand die niet rouwig zal zijn om het vertrek van Thijs, is afvaller Tim Senders. Hij werd in de vorige aflevering door Thijs voor de leeuwen gegooid en trok dat heel slecht. 

De Verraders: Videoland Editie zie je elke zondag bij Videoland.

Tim in tranen na heftige ronde tafel in De Verraders

02:22