Ga naar de inhoud
Entertainment

Jennifer Lopez neemt het op voor Ben Affleck: 'Veel respect voor hem'

Jennifer Lopez (52) is niet boos op haar vriend Ben Affleck (49) na uitspraken van de acteur over zijn eerste huwelijk. Tegenover ‘People' liet de zangeres weten dat de geruchten dat die voor wrijving binnen hun relatie hebben gezorgd 'simpelweg niet waar zijn'.

''Ik heb gezegd dat we veel respect voor elkaar hebben en onze kinderen altijd op de eerste plek zetten''

"Dat is niet hoe ik hierover denk. Ik heb enorm veel respect voor Ben als vader, co-ouder en als persoon", aldus Jennifer. Eerder verschenen berichten dat de zangeres verbolgen was over het interview in de radioshow van Howard Stern. Daar vertelde Ben dat hij weer naar de fles had gegrepen toen hij en zijn ex Jennifer Garner huwelijksproblemen hadden.

Ben
lees ook:
Ben Affleck geeft eerste interview over relatie met Jennifer Lopez

Alhoewel Ben daarin zei dat hij van Garner hield en de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan werd hij het mikpunt van woede op social media, waar veel mensen vonden dat hij zijn ex de schuld gaf van zijn alcoholverslaving.

Moeder
lees ook:
Moeder Jennifer Lopez te zien in reclamespot met Ben Affleck

Ben verdedigde zich donderdag in de talkshow van Jimmy Kimmel. "Ik heb gezegd dat we veel respect voor elkaar hebben en onze kinderen altijd op de eerste plek zetten, iets wat we ook deden toen onze relatie wankelde. En vervolgens wordt er gezegd dat ik mijn ex-vrouw de schuld geef van het feit dat ik dronk en dat ik me gevangen voelde. Ik zou nooit willen dat mijn kinderen zouden denken dat ik slecht over hun moeder spreek," aldus de acteur.

Bron: ANP/RTL Boulevard