Entertainment

Vermeend slachtoffer Marco Borsato vreest 'langdurige lijdensweg'

18 december 2021 12:21
Marco Borsato Beeld © ANP

Het nieuws dat Marco Borsato tegenaangifte heeft gedaan is bij zijn vermeend slachtoffer hard aangekomen. Peter Plasman, de advocaat van de 22-jarige vrouw, laat weten dat ze rekening houdt met 'een langdurige en zeer emotionele lijdensweg'.

"Dit is niet waar mijn cliënte op gehoopt heeft", zo laat de advocaat vandaag weten aan De Telegraaf. "De stap die de heer Borsato gezet heeft betekent dat hij niet meer terug kan." Volgens Peter was de vrouw er weliswaar op voorbereid maar hield ze ook rekening met de mogelijkheid dat de zanger zich anders zou opstellen. "Die weg is nu afgesneden. Uiteraard kan cliënte nu op haar beurt weer aangifte doen tegen de heer Borsato wegens het doen van valse aangifte, laster en smaad maar wij vinden het verstandig dat niet te doen", aldus Peter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aangifte van smaad en laster tegen vrouw die Marco Borsato beschuldigt

Marco deed vrijdag bij het Arrondissementsparket Noord-Holland aangifte van het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht. "Vanaf het moment dat op 9 december 2021 een verzoek is gedaan aan het Openbaar Ministerie tot het instellen van een oriënterend onderzoek naar de bronnen van de onterechte insinuaties richting de heer Marco Borsato, is hij met zijn advocaten bezig geweest deze uitvoerige aangifte op te stellen en te voorzien van een aantal aanvullende bewijsstukken", aldus Knoops’ Advocaten, het kantoor dat Borsato bijstaat.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk Smulders door het stof na eerdere uitspraken over vermeend slachtoffer Marco Borsato

Marco heeft ook aangifte gedaan tegen de moeder van het vermeende slachtoffer, wegens 'uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten.'

John van den Heuvel liet eerder in RTL Boulevard weten dat de vrouw 'echt aanvullend bewijs' heeft tegen de zanger. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore