Entertainment

Dit is de winnaar van The Masked Singer 2021

17 december 2021 22:33 Aangepast: 17 december 2021 22:42
Beeld © The Masked Singer

Week in week uit zitten er miljoenen kijkers klaar voor 'The Masked Singer'. Want wie o wie hebben zich allemaal laten strikken om in een hysterisch pak de sterren van de Hilversumse hemel te zingen? Na de zinderende halve finale is het vandaag tijd dat de winnaar zich bekendmaakt. Niemand minder dan Jamai Loman (35) is de winnaar van 'The Masked Singer 2021'.

"Er zijn zo onwijs veel hints langsgekomen... Dat hadden jullie kunnen weten!"

Felicitaties zijn op z'n plaats voor Jamai. Na wekenlang zwoegen tijdens de repetities in dat loeihete pak mag Cupido zich de winnaar van The Masked Singer noemen. Daarmee is hij in goed gezelschap: Jan Dulles (2020) en Tania Kross (2019) gingen Jamai al voor. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Nicolette Kluijver niet blij met The Masked Singer: 'Kun je mij echt niet aandoen'

Anita Witzier, Ron Brandsteder, Jette van der Meij, Luuk Ikink, Isa Hoes, Karin Bloemen, Daphne Deckers, Marc-Marie Huijbregts, René van Kooten, Nicolette Kluijver en Edwin Evers: weet je het nog? De line-up van The Masked Singer is er ook dit jaar weer één om je vingers bij af te likken. En dan hebben we het nog niet eens over de finalisten gehad.

Hoog tijd voor de grote onthulling: wie zijn toch die laatste kandidaten en heeft het panel het bij het rechte eind, of zitten ze er compleet naast?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Pijnlijk om twee keer te worden afgewezen in The Masked Singer'

Giraffe

Terwijl Loretta graag de rode schoentjes van de Giraffe wil opmeten, blijft de grote vraag: wie zit er toch in het pak van de Giraffe? Gerard kon er niet verder naast zitten met zijn eerste gok - Ruben van der Meer -, terwijl Carlo niet veel wil loslaten over de identiteit van deze man. 

Als het avontuur van de Giraffe als eerst eindigt in de finale, is het tijd om het masker af te zetten. Alle panelleden zitten ernaast, want niemand heeft door dat Tygo Gernandt hen al weken voor de gek houdt. "Er zijn zo onwijs veel hints langsgekomen... Dat hadden jullie kunnen weten!"

Haai

Met zijn Italiaans weet de Haai de panelleden niet op het verkeerde been te zetten. Ze hebben hun tanden al in de onthulling gezet. Loretta, Carlo, Gerard én Buddy zijn het hier unaniem over eens. Dit karakter kan volgens hen niemand anders dan Xander de Buisonjé zijn en ja hoor, de tweede afvaller van de avond is inderdaad Xander. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Daphne Deckers over The Masked Singer: 'Pak was grote weggever'

Krokodil

Ze is the last woman standing, maar de Krokodil is een taaie. Met haar waanzinnige stem blaast ze de panelleden iedere keer omver en weet ze het tot de laatste twee te schoppen. Het duet met Cupido is misschien wel één van haar beste optredens tot nu toe. Tóch verliest ze net op de valreep van het geliefde karakter. Desalniettemin heeft het panel allang door dat het Emma Heesters is in het pak van de Krokodil. 

Cupido

Gerard en Buddy zitten op de goede weg: ondanks dat de bewegingen niet op Jamai lijken, blijven ze toch in deze tunnel zitten. Zodra Cupido de eerste noten van zijn nummer zingt zijn ook Loretta en Carlo erover uit. Toch verdenken Gerard en Loretta toch Charly Luske, terwijl het niemand minder is dan Jamai Loman. Niet alleen pakt hij jaren geleden de winst in Idols, in The Masked Singer doet hij het nog eens dunnetjes over. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rick Brandsteder onthult geheim The Masked Singer: 'Doet zelfs de crew'

Onze eigen Luuk Ikink heeft net zoals de andere kandidaten genoten van zijn deelname aan het programma. Hoe de reactie van de kinderen was, vertelt Luuk in onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore