Ga naar de inhoud
Entertainment

Finale Are You The One? grote verrassing: 'Iedereen aan het huilen'

Are You The One? Beeld © Are You The One?

Het is nu of nooit tijdens de laatste Match Up Ceremonie van 'Are You The One?'. Tijdens de laatste koppeling gingen er maar liefst acht beams aan, maar gaat het de singles lukken om tien perfecte matches te vinden en zo die hoofdprijs van 200.000 euro mee naar huis te nemen?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van Are You The One?.

"Tussen mij en Yasmin verandert er niets"

De tien single mannen en tien single vrouwen hebben tot nu toe nog niet heel veel geluk gehad in de liefde. In een prachtige villa onder de Spaanse zon gingen ze de afgelopen weken op zoek naar hun perfecte match, die hoe dan ook in het huis rondwandelt.

Door spannende Truth Booth-bezoekjes komen ze erachter wie wel of niet hun match is en tijdens de Match Up Ceremonies is het van belang om alle tien de lampen aan te krijgen door de juiste matches te maken. Lukt het iedereen hun hart te volgen? Dan gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar slepen ze ook nog een een prijzenpot van 200.000 euro in de wacht. 

Maxim
Lees ook:
Maxim wil prijzengeld Are You The One? afstaan: 'Heb mijn eigen geld'

Omdat Yasmin de laatste challenge van het seizoen wint, mag ze ein-de-lijk op date met Denzel. Dat betekent niet dat ze automatisch naar de Truth Booth gaan. Omdat het einde nadert maakt presentator Kan Gorgels een uitzondering: de groep mag iedereen kiezen om achter de waarheid te komen. Toch besluiten ze de tortelduifjes naar de Truth Booth te sturen voor wat duidelijkheid.. En die krijgen ze, alleen hadden ze op een andere uitslag gehoopt... "Er komt gewoon te staan 'geen match' en iedereen valt meteen stil, omdat iedereen dondersgoed weet dat daar liefde zit en daar kom je voor", vertelt Damiët namens de groep voor de camera.

Ook Yasmin en Denzel zijn aangeslagen door het nieuws. "We hadden echt verwacht dat we een match zouden zijn", vertellen ze beteuterd. "We hadden er rekening mee gehouden, maar toch hoop je op een andere uitkomst. Maar tussen mij en Yasmin verandert er niets", aldus Denzel.

Dit
Lees ook:
Dit is hoe Dividivi uit Are You The One? aan haar bijzondere naam komt

De eerste perfect match van het seizoen waren Michèle en Boudewijn. Maar als het aan de pittige Michèle gelegen had, waren ze er nog lang niet naar de Truth Booth gegaan. Hoewel ze volgens de wetenschap helemaal bij Boudewijn past, wilde ze zelf liever meer tijd om te ontdekken of ze echt een koppel konden vormen.

Het stel was eerder te gast in de Alle Datetjes Helpen, het online format van RTL Boulevard rondom Are You The One?, maar kon toen nog niet vertellen of ze nog altijd samen waren. In de laatste aflevering blijkt dat ze hebben besloten verder te gaan als vrienden. "We hebben zoiets van: we geven elkaar de ruimte om ons eigen ding te doen", legt Michèle uit. "Ik wil het nog niet afsluiten want we zijn nu eenmaal een perfect match. Maar laten we kijken hoe het in Nederland gaat."

Michèle uit AYTO wilde 'absoluut niet' Truth Booth in met Boudewijn

05:40
Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels keert terug bij Temptation Island: Love or Leave

Ook Shanice en Jaap hebben in elkaar al hun perfecte match gevonden en dat betekent dat de singles al automatisch twee beams hebben. Maar krijgen ze ze alle tien aan? Ja! Ook Ivo en Floor, Jamal en Rabia, Joey en Irene, Tycho en Faby, Delano en Dividivi, Maxim en Damiët, JB en Yasmin en Denzel en Maartje blijken voor elkaar gemaakt. En dat betekent dat ze ieder €10.000 mee naar huis nemen!

Het seizoen op je gemak nog eens terugkijken? Alle afleveringen zijn nu te zien bij Videoland.