Ga naar de inhoud
Entertainment

Mannen gezocht voor Nederlandse variant MAFS Australië

Carlo Boszhard voor Married At First Sight Beeld © Nander de Wijk

Een tijdje terug werd al bekend dat de Australische variant van 'Married at First Sight' ook naar Nederland komt. Er zijn alleen nog wel mannen nodig die mee willen doen aan dit liefdesexperiment.

Om wat vrijgezelle mannen te charteren wordt niemand minder dan Mick, die we kennen uit het vorige seizoen van Married at First Sight, opgetrommeld. Op Instagram deelt hij een video. "Ben jij op zoek naar de ware liefde? Dan is dit misschien wel jouw kans, en ga jij straks net als ik, het grote Married at First-Sight-avontuur beleven! Hoe leuk is dat! Er komt namelijk een nieuwe serie van het succesvolle programma aan die gebaseerd is op de Australische versie die nu op Videoland te zien is."

Gloednieuw
lees ook:
Gloednieuw seizoen Married At First Sight deze maand nog bij Videoland

Het principe van de Australische variant is hetzelfde als de Nederlandse versie. Mannen en vrouwen worden door de wetenschap aan elkaar gekoppeld, zonder dat ze elkaar kennen. Het verschil is dat de koppels gaan samenwonen. En er komt ook een verbintenis-ceromonie bij, waarbij men steeds kan aangeven of ze het nog zien zitten, ja of nee.

Maar om het programma tot een succes te maken, zijn er natuurlijk wel kandidaten nodig. En vooral aan mannen is er nog een tekort. De opnames vinden al begin volgend jaar plaats. Mannen tussen bij voorkeur 35 en 45 jaar mogen zich aanmelden. Is dit wat voor jou? Aanmelden kan via de site van RTL.

Goed
lees ook:
Goed nieuws voor MAFS-fans: Vlaams seizoen nu op Videoland

Eerder vertelden de makers van het programma al over het nieuwe seizoen, dat volgens hen 'volledig op de schop' moest. In de video hieronder zie je daar meer over.

Nieuw seizoen van MAFS volledig op de schop: 'Minstens één relatie moet standhouden'

02:31