Ga naar de inhoud
Entertainment

Georgina: 'Maakte er nooit geheim van dat ik op mannen én vrouwen val'

Georgina Verbaan Beeld © Achter Het Perfecte Plaatje

Georgina Verbaan (42) wordt in de aflevering van woensdagavond keihard afgestraft in 'Het Perfecte Plaatje' en moet vlak voor de grote ontknoping het programma verlaten. In 'Achter Het Perfecte Plaatje' doet ze nu haar verhaal én is ze bijzonder openhartig over haar liefdesleven.

"Dat het alle twee een optie was daar ben ik nooit stil over geweest"

Achter Het Perfecte Plaatje: Georgina had niet verwacht dat ze het tot de finale zou schoppen

06:33

Twee laatste shoots moeten uitmaken wie er op de valreep afvalt. Omdat Bonaire - waar de finale plaatsvindt - een van dé kite-hotspots ter wereld is, is het de taak aan de finalisten om een kitesurfer vast te leggen. En wel op heel bijzondere wijze. Hoewel Georgina een slordige 1100 foto's schiet, is slechts een klein deel bruikbaar. De jury is dan ook onverbiddelijk.

"De opdracht was dat we half onder water en half boven water een foto zouden maken van een kitesurfer. En ja, dat was moeilijk", lacht ze. "Ik heb heel vaak mijn eigen tenen gefotografeerd - dat was ook interessant, maar nog minder de opdracht dan wat ik er uiteindelijk van gebakken heb."

Risico
Lees ook:
Risico Georgina wordt keihard afgestraft in Het Perfecte Plaatje

Ondanks het jurycommentaar - de foto wordt uiteindelijk beoordeeld met een 5, een onvoldoende dus - staat de actrice nog altijd achter haar keuze. Ze vertelt: "Ik was aan het zoeken en had wel een paar dingen... maar uiteindelijk bleef het allemaal een beetje suf."

"Ik dacht dat dat misschien was wat ze wilden zien, maar toen dacht ik: nee. Ik heb ervoor gekozen, ik ben nu zover gekomen - ik mocht mee op het reisje - ik ga nu niets meer inleveren waar ik zelf niet achter sta of stom vind. Dan is het maar niet de opdracht en ga ik er maar uit. De jury vond het een 5 waard… nou prima."

Dít
Lees ook:
Dít zijn de finalisten van Het Perfecte Plaatje

Georgina bespreekt in de video niet alleen haar foto's uit Het Perfecte Plaatje, maar ook enkele andere kiekjes die haar dierbaar zijn. Zo komt ook haar liefdesleven aan bod als het gaat over de film ANNE+, waar Georgina een rol in heeft. De film kreeg zowel binnen Nederland als in het buitenland lovende kritieken door onder andere de verfrissende stijl en de diversiteit van de personages.

"Ik ben er eigenlijk altijd wel open over geweest", zegt Georgina over haar biseksualiteit. "Mensen dachten: is ze nu 'opeens' van de vrouwenliefde, maar dat het alle twee een optie was daar ben ik nooit stil over geweest." Momenteel is het even rustig vanwege corona. "Er is niet echt iets aan de hand nu in de liefde, dat is wel een beetje saai."

Juvat
Lees ook:
Juvat geeft positieve update na indrukwekkende shoot Het Perfecte Plaatje

Ook Juvat Westendorp, die vorige week afviel, deed in Achter Het Perfecte Plaatje zijn verhaal. Hij vertelde onder meer over de emotionele shoot met zijn goede vriendin. De voormalig GTST-ster kan gelukkig mededelen dat het inmiddels stukken beter met haar gaat. "Het gaat nu heel goed met haar", vertelt hij met een grote glimlach op zijn gezicht. "Ze heeft onlangs een telefoontje gekregen van haar dokter, haar arts, dat ze kankervrij is. Dus dat is echt fantastisch nieuws."

Achter Het Perfecte Plaatje: Juvat over emotionele laatste shoot

06:25

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Elke donderdag doet de afvaller zijn of haar verhaal in Achter Het Perfecte Plaatje. Bekijk alle afleveringen hier.