Entertainment

Gloednieuw seizoen Married At First Sight deze maand nog bij Videoland

15 december 2021 16:00
Beeld © Instagram @tayahvictoria

Ben je ook zo toe aan een nieuw seizoen van 'Married At First Sight'? Dan heb je geluk, want Videoland gooit deze maand nog nieuwe afleveringen online. Weliswaar niet van de Nederlandse versie, maar wel die van het Verenigd Koninkrijk.

Why aye, man! Dat wordt genieten als Videoland de UK-versie van Married At First Sight aan hun al groeiende aanbod toevoegt. Tot nu toe moeten abonnees genoegen nemen met de Nederlandse, Vlaamse, Australische en Amerikaanse editie van het programma, maar daar komt vanaf 30 december verandering in.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Goed nieuws voor MAFS-fans: Vlaams seizoen nu op Videoland

Kijkers vallen meteen met hun neus in de boter, want ze stappen gelijk in tijdens het laatste seizoen: seizoen zes. Dat seizoen lijkt qua format meer op MAFS Australië, wat ongetwijfeld extra veel drama betekent. Het wachten is daarna nog wel op de eerste vijf seizoenen, maar hé, laten we een gegeven paard niet in de bek kijken. Met 21 afleveringen zijn kijkers in ieder geval nog even zoet. 

Schrijf 30 december maar op in de agenda dus. Wanneer er een nieuw seizoen in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Carlo en de experts beloven in ieder geval dat het een seizoen wordt dat je niet wil missen: 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voormalig MAFS-deelnemer verwacht eerste kindje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore