Ga naar de inhoud
Entertainment

Chris kust niet één maar twee mannen in Prince Charming

Beeld © RTL

Het mocht even duren, maar de eerste kusjes zijn eindelijk uitgedeeld in het tweede seizoen van 'Prince Charming'. Prins Chris gaf niet één, maar twee mannen een kus op de mond. En dat leidde bij één van hen tot de nodige frustratie.

"Hoeveel jongens ga je kussen, Chris?"

De eerste met wie Chris een romantisch moment beleeft is Jakop. Wekenlang spat de spanning van hen al van het scherm af, maar tijdens een één-op-één-date hebben de twee eindelijk een momentje samen. Heel even lijkt het nog de verkeerde kant op te gaan, als Chris (te snel) vraagt of Jakop verliefd op hem zou kunnen worden. "Daar geef ik nu nog geen antwoord op", aldus Jakop.

Later keert de spanning tussen de twee weer terug, op een positieve manier. Aan het einde van hun date staat Chris op om Jakop te knuffelen, maar dan geeft hij hem een kus op de mond. Iets dat Jakop wel bevalt. Later, wanneer Jakop zich weer bij zijn 'concurrenten' voegt, ontkent hij het feit dat er gekust is.

Eerste
lees ook:
Eerste tranen vloeien in Prince Charming na emotioneel gesprek

Jakop ontkent intiem moment met Chris in Prince Charming

01:02

Later in de aflevering onderbreekt de ogenschijnlijk onzekere en ietwat sociaal onhandige Marcel een momentje tussen Chris en Lars. Of Chris even mee wilde komen naar de slaapkamer, want de 38-jarige Marcel had speciaal zijn bed opgemaakt voor Chris. Wat een geste! 

Meermaals vertelde Marcel al dat hij het zo lastig vond om zijn momentje met Chris te pakken, maar op een ietwat onhandige manier lukte het dan toch. En met succes, want ook Marcel kreeg een kus van Chris. Iets dat hem goed deed.

Rick
lees ook:
Rick breekt helemaal na pikante onthulling in Prince Charming

Wat de glunderende Marcel toen nog níét wist, is dat hij niet de enige was wiens lippen die van Chris hebben aangeraakt. Tijdens de ceremonie vertelt Chris aan de groep dat hij Jakop ook een kus heeft gegeven. En dat valt verkeerd bij Marcel. "Hoeveel jongens ga je kussen, Chris?" vraagt hij zich af. Nou, dát zien we in de volgende afleveringen.

Prince Charming Chris: 'Kan het nog steeds niet geloven'

01:15

Iedere woensdag zie je een nieuwe aflevering van Prince Charming, exclusief bij Videoland.