Ga naar de inhoud
Entertainment

8-jarige dochter Kim Kardashian gaat stiekem live op TikTok

Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Kim Kardashian West (41) schrok zich afgelopen maandag even een hoedje toen haar oudste dochter North West (8) plotseling haar slaapkamer binnenwandelde terwijl ze live was op de app TikTok. Kim kiest altijd heel bewust welke privé-dingen ze wel en niet deelt, dus je kunt je voorstellen dat de realityster dit onverwachte inkijkje in haar leven niet kon waarderen.

''Mam, ik ben live!''

Vorige maand zijn Kim en North samen een TikTok-account gestart, waar de twee - vooral North - spontane video’s delen met hun inmiddels ruim 2 miljoen volgers. Waarschijnlijk zal North na deze zet voorlopig even geen toegang krijgen tot het account. Ondanks dat de 8-jarige overduidelijk de content beheert van het profiel, heeft ze óók overduidelijk geen toestemming gekregen om live te gaan als haar moeder in bed ligt. 

''Mam, ik ben live!'' schreeuwt het meisje enthousiast terwijl ze haar slaapkamer binnenloopt. Kim gaat meteen rechtop zitten en probeert het direct af te kappen. ''Nee stop, dat mag je niet doen!'' roept ze geschrokken. North beëindigt de live-sessie abrupt: ''Oké, doei!'' zegt ze nog snel, waarna het beeld op zwart gaat.

Kim
lees ook:
Kim Kardashian haalt rechtenexamen na drie mislukte pogingen

Ondanks dat North snel handelde, heeft een oplettende de fan de volledige gebeurtenis opgenomen. Dus niet getreurd, we hebben de beelden nog:

Kim
lees ook:
Kim Kardashian bedankt ex Ye voor intro in modewereld

Kim ligt sinds begin dit jaar in scheiding met de vader van North, Ye West (tot voor kort beter bekend als Kanye). Inmiddels heeft ze het naar het schijnt al een tijdje gezellig met komiek Pete Davidson:

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46