Ga naar de inhoud
Entertainment

Britt Dekker 'kapot' na filmopnames

Britt Dekker Beeld © ANP

Acteren bevalt Britt Dekker (29) goed, maar het kost haar wel bakken energie. In het 'AD' vertelt de vlogster dinsdag dat ze na een dag op de set "helemaal kapot is".

"Als je leert acteren, dan leer je dat je het echt moet voelen"

Britt is vanaf deze week te zien in de paardenfilm Silverstar, de opvolger van Whitestar uit 2019. Daarin had ze een kleinere rol maar deze keer is haar aandeel in de film flink groter, vertelt de voormalig realityster, die daarom "heel veel acteerlessen" nam.

Grote
Lees ook:
Grote droom Britt Dekker en paard George komt uit

Zo merkte ze dat een dagje in de huid van een ander kruipen behoorlijk zwaar is. "Als je leert acteren, dan leer je dat je het echt moet voelen. Dus als je boos bent, moet je die woede opwekken. En dat geldt ook voor verdriet en blijdschap. Eigenlijk moet ik dan weer even mezelf worden, want ik heb al die tijd iemand anders gespeeld."

Britt
Lees ook:
Britt Dekker binnenkort te zien in internationale serie

Naast Silverstar heeft Britt nog een project in de pijplijn; ze maakte eerder deze maand per ongeluk bekend dat ze een klus heeft geboekt in een internationale televisieserie. "Ik kan er eigenlijk nog niks over vertellen, want dit mocht ik eigenlijk überhaupt al niet vertellen", zei ze toen tegen Shownieuws. Wel verklapte ze dat het "sowieso over paarden gaat".