Ga naar de inhoud
Entertainment

Nikkie de Jager lijst make-upkwast die ze bij Adele gebruikte in

Beeld © YouTube @NikkieTutorials

Nikkie de Jager (27) heeft een van de kwasten waarmee ze zangeres Adele (33) vorige maand heeft opgemaakt ingelijst. 'Heb ik nou echt een van de kwasten ingelijst waarmee ik Adele heb opgemaakt? ABSOLUUT!' schrijft de visagiste op Instagram.

"Ik zou niet trotser kunnen zijn"

Het is een zwarte lijst met een roze make-upkwastje erin. Onder de kwast is de datum waarop de video is gefilmd gedrukt: 3 november 2021. Op de achterkant van de lijst heeft ze geschreven 'borstel die is gebruikt bij Adele', met een hartje.

"Ik greep een van de kwasten die ik bij haar heb gebruikt en die heb ik ingelijst", vertelt ze hier lachend over in een video op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. "Ja, ik heb het echt gedaan. Ik ben zo blij dat dit van mij is. Ik zou niet trotser kunnen zijn."

Nikkie
lees ook:
Nikkie de Jager doet de make-up van Adele: 'Droom komt uit'

Nikkie is groot fan van de zangeres. Volgens de visagiste is de ontmoeting dan ook 'een jarenlange droom die is uitgekomen'.

Niet alleen Nikkie heeft een aandenken van haar idool in een lijstje. Ook Adele bezit een lijst met daarin een uitgespuugd stukje kauwgum van haar idool Céline Dion. "Het is mijn meest trotse bezit", zei de zangeres daar eerder over.