Ga naar de inhoud
Entertainment

Guus Meeuwis over ophef 'crematorium'-huis: 'Laat het van ons zijn'

Guus Meeuwis Beeld © ANP

Het nieuwe stulpje van Guus Meeuwis (49) en Manon Meijers (43) was vorig jaar eventjes hét gesprek op social media. Veel mensen begrepen niet dat het liefdeskoppel hun villa liet slopen om er een 'bunker' voor in de plaats te zetten. In 'Linda’s Wintermaand' reageert de zanger op alle ophef.

''Waar bemoei je je mee?''

Nadat een vrouw een foto van het huis in aanbouw op social media plaatste met daarbij de tekst: 'Zo voel ik mij vandaag', had half Nederland ineens een mening over de woning van Guus. Zo werd het ontwerp onder meer vergeleken met een crematorium.

Guus en Manon zijn niet te spreken over het commentaar. ''Je denkt wel heel snel: waar bemoei je je mee?'' vertelt Guus. De zanger zegt dat er veel bloed, zweet en tranen in het project hebben gezeten. ''We zijn er anderhalf jaar mee bezig geweest. Het was nog niet af en het is de enige plek die nog écht van ons is, dus laat het dan ook van ons zijn.''

"De vrouw die het kiekje online plaatste was zo geschrokken van alle consternatie, dat ze even later haar social media verwijderd heeft", zo vertelt Guus. 

Guus
lees ook:
Guus Meeuwis schuift concerten in New York wéér op lange baan

De reacties op Twitter waren dan ook niet mals. 'Het huis dat Guus Meeuwis kocht hier in Tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen', schreef iemand. 'Hoe kan de gemeente in vredesnaam goedkeuren dat een 103 jaar oud pand in goede staat tegen de vlakte gaat voor dit gedrocht', twittert een ander.

Guus
lees ook:
Guus Meeuwis gaat vanaf november weer touren

Guus en Manon zijn nu al een tijdje verloofd, maar van trouwen is het nog steeds niet gekomen. De zanger vertelde afgelopen zomer in De 538 Ochtendshow met Frank Dane op Radio 538 dat hun grote dag weer een jaar is uitgesteld.

Guus Meeuwis stelt huwelijk met Manon Meijers weer een jaar uit

01:38