Entertainment

Zoontje Jandino Asporaat doet bevalling na: 'Je bent niet oké in je hoofd'

13 december 2021 15:41 Aangepast: 13 december 2021 15:46
Jandino Asporaat Beeld © ANP

Het gezin van Jandino Asporaat (40) telt sinds zondag 12 december één lid meer. Een bevalling brengt logischerwijs een hoop spanning met zich mee, ook voor de kinderen van Jandino. Op Instagram deelt de comedian wat beelden van zijn zoon Elijah, die het maar wat spannend vindt om opnieuw grote broer te worden.

"En daarom kan ik je nergens meenemen"

Op het filmpje dat Jandino deelt zien we hoe Elijah een bevalling nadoet. Of in ieder geval, hoe hij dénkt dat het gaat. 'Dit soort dingen doet hij en daarom kan ik je nergens mee naartoe nemen', schrijft de cabaretier bij de video. "Je bent niet oké in je hoofd", horen we Jandino in het filmpje zeggen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jandino Asporaat opnieuw vader geworden

Overigens had Elijah graag bij de bevalling aanwezig willen zijn. 'Meneer vond het raar dat hij niet bij de bevalling mocht zijn', schrijft Jandino. Daar was zijn zoon het niet mee eens. 'U neemt mijn rechten papa, als grote broer heb ik het recht om te kijken. Dus besloot hij zijn eigen variatie erop te maken.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Programma Jandino uitgeroepen tot slechtste tv-show

Kortgeleden spraken we Jandino nog voor de bevalling over hoe het er thuis aan toegaat en hoe het zal zijn als er een derde spruit bijkomt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore