Ga naar de inhoud
Entertainment

John Legend laat tattoo zetten van tekening 5-jarige dochter

John Legend Beeld © EPA

John Legend (42) heeft sinds dit weekend een door zijn dochter Luna (5) getekend boeket bloemen op zijn arm vereeuwigd staan. De zanger liet de tattoo zetten nadat zijn vrouw Chrissy Teigen (36) vorige week in de show van Ellen DeGeneres (63) had geklaagd dat hij zich niet aan een afspraak daarover had gehouden.

"Ik laat die van mij tatoeëren als jij die van jou doet"

In de show liet Teigen haar eigen tatoeage zien van een ook door Luna getekende vlinder. Ze vertelde dat het meisje die een keer op haar arm had getekend en de bloemen op de arm van John. De zanger had daarop gezegd: "Ik laat die van mij tatoeëren als jij die van jou doet". Volgens de kookboekenschrijfster was zij echter de enige die zich aan die afspraak had gehouden.

Chrissy
lees ook:
Chrissy Teigen en John Legend kochten theaterstoelen niet op

Zondag deelde John het bewijs dat ook hij bij de tattooshop was langsgeweest. Hij postte in zijn stories twee video's: een van het tatoeëren zelf en een van het eindresultaat.

De zanger en Chrissy hebben naast Luna ook zoon Miles, het is niet duidelijk of die 3-jarige ook al tatoeages mag ontwerpen voor zijn ouders.

Barack
lees ook:
Barack Obama viert 60ste verjaardag met Beyoncé en John Legend