Ga naar de inhoud
Entertainment

Rita Ora noemt eicellen laten invriezen 'beste beslissing ooit'

Rita Ora Beeld © ANP

Rita Ora heeft enkele jaren geleden haar eicellen laten invriezen. In een interview met 'The Independent' kijkt de 31-jarige zangeres terug op die beslissing en noemt die "het beste wat ik ooit heb gedaan".

"Ik denk dat vrouwen zichzelf een bepaalde druk opleggen, onbewust, omdat het voelt alsof dat onze plicht is - nieuw leven creëren"

Rita liet op 24-jarige leeftijd voor de eerste keer enkele eicellen invriezen en herhaalde dat op haar 27e. Op die manier voelde ze minder tijdsdruk om een gezin te starten, vertelt ze. "Ik zou graag een groot gezin hebben", vertelt ze openhartig in het interview.

"Ik denk dat vrouwen zichzelf een bepaalde druk opleggen, onbewust, omdat het voelt alsof dat onze plicht is - nieuw leven creëren. Dus ik wilde me er gewoon geen zorgen over hoeven maken. En dat heb ik ook niet gedaan."

Rita
Lees ook:
Rita Ora kondigt optreden vanaf de Eiffeltoren aan

De zangeres heeft momenteel een relatie met acteur en filmmaker Taika Waititi. De twee ontmoetten elkaar eerder dit jaar tijdens opnames van The Voice, waarin Rita een van de coaches is.

Rita
Lees ook:
Rita Ora verliest duizenden volgers na overtreden coronaregels