Ga naar de inhoud
Entertainment

Waar is dat (thuis)feestje? The Streamers keren terug

The Streamers Beeld © ANP

Het is inmiddels een heuse lockdowntraditie geworden: thuis een feestje bouwen met muziek van The Streamers. Omdat we - zoals het ernaar uitziet - nog lang niet van alle ellende af zijn, keert de formatie binnenkort weer terug voor een nieuwe livestream. Dat hebben ze zojuist aangekondigd via Instagram.

"The Streamers are back!"

In een korte video op het Instagram-account van de groep is te zien hoe de voorbereidingen al in volle gang zijn. 'The Streamers are back!' luidt het bericht. Wanneer we met z'n allen weer voor het beeldscherm kunnen kruipen voor een avond vol muziek, is nog niet bekend. Op 17 december om 10.00 uur volgt er meer informatie, zo valt er te lezen.

The
Lees ook:
The Streamers genieten nog even na: 'Wat was het een kneiter'

De gelegenheidsformatie, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Maan, Typhoon, Suzan & Freek, Kraantje Pappie en Miss Montreal, kondigde eerder nog aan dat hun derde show de laatste zou zijn. De groep, die werd opgericht omdat optreden voor een publiek in coronatijd niet mogelijk was, wilde graag stoppen op het hoogtepunt.

In maart gaven The Streamers hun eerste show vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Op Koningsdag trad de band op vanaf het terrein bij Paleis Noordeinde.

Doek valt voor The Streamers: 'Stoppen op het hoogtepunt'

02:37
André
Lees ook:
André Hazes voegt zich bij The Streamers