Ga naar de inhoud
Entertainment

Korte film Mocro Maffia Meltem nu te zien bij Videoland

Mocro Maffia Meltem Beeld © Videoland

Een vroeg kerstcadeautje voor de fans van de Videoland-serie 'Mocro Maffia': de korte film 'Mocro Maffia Meltem' is sinds vandaag te zien bij streamingdienst. En de eerste reacties beloven veel goeds.

"Te ziek"

In de Videoland Original wordt het nieuwe karakter Meltem geïntroduceerd, gespeeld door Sinem Kavus. Meltem zit in de creditcardfraude, een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus (Achmed Akkabi). In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat, die net als de Amsterdamse Mocro Maffia in coke handelt.   

Mocro
Zie ook:
Mocro Maffia-acteur gunt Kinderen van Ruinerwold de Televizier-Ring

De trailer van Mocro Maffia Meltem is hier!

00:46

Sommige fans van de serie keken de film vannacht om 00.00 uur. Mocro Maffia-showrunner Achmed Akkabi deelt in zijn Instagram Stories een aantal reacties die hij heeft ontvangen. 'Te ziek. Blijf doorgaan met deze gruwelijk zieke vrouwen', laat een fan aan de acteur weten. 'Ik vraag me iedere keer af hoe je zo'n kapot hard iets neerzet. Ik heb oprecht genoten. Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen', schrijft een ander.

Mocro
Lees ook:
Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog gaat trouwen

De 40 minuten durende film verschijnt in aanloop naar het vierde seizoen van Mocro Maffia, waarvan de releasedatum op een later moment bekend wordt gemaakt.