Entertainment

Delphine heeft spijt van déze actie in Temptation Island

09 december 2021 11:19
Delphine en Bert Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Delphine (27) en Bert (33) waren zonder twijfel het meest besproken koppel uit het laatste seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave'. Hoewel Delphine geen spijt heeft van haar deelname aan het realityprogramma is er toch één ding dat ze achteraf graag anders had gedaan, zo onthult ze in een interview met 'Grazia'.

"Als ik ooit weer mee zou doen aan Temptation, dan doe ik dat als single"

Delphine vertelde halverwege het seizoen aan presentatrice Monica Geuze, dat Bert twee keer een prostituee bezocht. De onthulling zorgde voor de nodige ophef en dat is Delphine niet in de koude kleren gaan zitten. "Dat Bert naar een prostituee is geweest, had ik moeten bespreken toen hij nog bij me was tijdens Temptation. Bert had van tevoren aangegeven dat ik dat voor me moest houden, omdat dat privé is. Maar na het eerste kampvuur dacht iedereen dat ik gek was, en moest ik het wel vertellen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bert onthult: 'Delphine en ik hebben na kampvuur nog gekust'

Op de vraag of Delphine ooit nog een keer zou meedoen aan het programma met een nieuwe partner, hoeft ze niet lang na te denken. "Als ik ooit weer mee zou doen aan Temptation, dan doe ik dat als single. Als vrijgezel heb je niets te verliezen en maakt het minder uit wat je allemaal doet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bert gelukkig met vriendin: 'Hoop dat Delphine ons met rust laat'

De realityster heeft ook nog een advies voor koppels die twijfelen of ze aan het programma moeten meedoen. "Als je een supergoede relatie hebt, moet je niet meedoen. Als koppel ben je meteen alles kwijt als het misgaat: je huis, je vrienden, je hele leven. Toen Bert en ik meededen, vertrokken we samen en kwamen we als vrijgezel terug." En wat als het anders was gelopen? "Als we niet mee hadden gedaan aan Temptation, was ik misschien nog steeds bij hem geweest."

Bert huilde nogal wat af tijdens het programma, iets wat Delphine van tevoren niet had verwacht:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore