Entertainment

Reboot Sex and the City vanaf vanavond op HBO Max te zien

09 december 2021 03:30 Aangepast: 09 december 2021 08:16
Beeld © ANP

Fans hebben er bijna twintig jaar op moeten wachten, maar de langverwachte reboot van hitserie 'Sex and the City' gaat donderdagavond eindelijk van start. De eerste aflevering wordt in de VS, en talloze andere landen, uitgezonden op HBO Max. In Nederland moeten we helaas nog even geduld hebben, want daar is de serie voorlopig nog niet te zien.

And just like that..., zoals de doorstart heet, vertelt over de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) die nu vijftigplusser zijn. Kim Cattrall, die in de originele serie de vierde vriendin Samantha Jones speelde, bedankte voor een rol in de reboot.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sex and the City-acteur 'Mr. Big' mist Kim Cattrall in reboot

De serie is nog niet in Nederland te zien. HBO liet recent weten dat And just like that... pas in de loop van 2022 voor de Nederlandse fans beschikbaar komt als HBO Max hier wordt geïntroduceerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dood Willie Garson niet te zien in spin-off Sex and the City

Sex and the City, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.

Het script van de reboot van Sex and the City lekte eerder al uit en bleek een grote spoiler te bevatten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zó wordt Samantha's afwezigheid in Sex and the City verklaard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore