Entertainment

Olav Mol en Jack Plooij wensen nieuwe Formule 1-ploeg veel succes

08 december 2021 19:46 Aangepast: 08 december 2021 20:27
Olav Mol Beeld © ANP

Formule 1-commentators Olav Mol (59) en Jack Plooij (60) koesteren geen wrok naar de woensdag aangekondigde ploeg van Viaplay, waar volgend seizoen de Formule 1 te zien is. Op sociale media wensen de twee iedereen veel succes toe.

"Veel succes in jullie nieuwe jobs vanaf 2022"

'Beste Amber, Nelson, Melroy, Stéphane en de rest van de nieuwe NENT-crew: veel succes in jullie nieuwe jobs vanaf 2022. De F1 is een fijne werkplek', laat Olav achter op Twitter en Instagram. Hij plaatste daarbij een foto van hem en Jack, waarop ze hun duim opsteken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olav Mol vanaf 2022 niet langer vaste commentator Formule 1

Afgelopen voorjaar werd bekend dat de Nederlandse F1-rechten van Ziggo naar de Nordic Entertainment Group (NENT) gaan. Daardoor zijn de races vanaf 2022 alleen nog te bekijken via de nieuwe zender Viaplay, die woensdag het complete team van analisten bekendmaakte. Eerder werd al bekend dat NOS-journaallezer Amber Brantsen de uitzendingen gaat doen en Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar zullen verzorgen.

Olav, die de Formule 1 al zo'n dertig jaar van commentaar voorziet, liet vorige week nog weten overvallen te zijn door het nieuws dat hij en Jack niet meegaan naar Viaplay. "Dit komt voor ons ook als een donderslag bij heldere hemel", zei hij tegen het AD.

Ook Robert Doornbos gaat niet mee naar de zender. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amber Brantsen verlaat NOS voor Formule 1-programma Viaplay

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore