Ga naar de inhoud
Entertainment

Déze verleidster uit Temptation Island VIPS is te zien in GTST

Beeld © RTL

In 'Temptation Island VIPS' wist ze menig man te verleiden, waaronder de YouTuber Thomas Cox (31), maar tegenwoordig slaat Daniëlle Koppers een andere weg in. De realityster heeft namelijk een rolletje gescoord in Nederlands langstlopende serie 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en is volgende week al op de buis te zien.

We hebben Daniëlle leren kennen als realityster. In 2019 was Nederland zoals gewoonlijk in rep en roer door de affaires die plaatsvonden in een nieuw seizoen van Temtation Island VIPS, waar Daniëlle een groot deel van uitmaakte. Thomas deed mee met zijn toenmalige vriendin Yasmin Karssing, maar viel uiteindelijk toch voor de looks van Daniëlle. 

Inmiddels is dit allemaal verleden tijd voor de realityster en maakt ze haar eerste stapjes in Meerdijk. Onlangs kwam de december maandtrailer van GTST uit, waarin al een glimp van Daniëlle op te vangen was. En niets blijkt minder waar, de realityster heeft daadwerkelijk een rolletje in de serie.

Kaj
lees ook:
Kaj Gorgels keert terug bij Temptation Island: Love or Leave

Een vos verliest wel zijn haren, maar natuurlijk niet helemaal zijn streken. In de scène waarin ze te zien is, laat Daniëlle zich dan ook opnieuw van een pikante kant zien. 

Wanneer de personages Daan en Richard in een stripclub zijn, worden de heren aangesproken door twee dames. Eén daarvan is Daniëlle, die - hoe kan het ook anders - Daan probeert te verleiden. De andere vrouw gaat met Richard mee en is even later nog te zien in de serie. Helaas zien we Daniëlle niet meer na deze ene ontmoeting. Ze moet dus wel nog even de nodige spreekwoordelijke vlieguren maken, mocht ze echt willen doorbreken als actrice. 

De uitzending is aankomende maandag 13 december pas op televisie te zien, maar kun je nu al vooruitkijken bij Videoland. 

Delphine
lees ook:
Delphine uit Temptation houdt vol: 'Met badkleding onder de douche'

Eerder kwamen we er ook al achter dat de dochter van Marco Borsato, Jada Borsato, haar opwachting maakt in de serie. Op Instagram laat Jada het heugelijke nieuws weten. 'Eindelijk mag ik het dan officieel bekendmaken', schreef ze. 'Ik ben vanaf vandaag te zien als Abby van der Vorst (Abby Rose) in Goede tijden, slechte tijden! Echt superblij dat ik het eindelijk met jullie mag delen!', vervolgt ze. Jada speelt in de serie een populaire influencer.

Waarom
lees ook:
Waarom is Aylin niet te zien in de laatste Temptation-aflevering?