Ga naar de inhoud
Entertainment

Juvat Westendorp kijkt uit naar eigen huwelijk: 'Juiste gevonden'

Beeld © Instagram @Juvat

Juvat Westendorp (32) is smoorverliefd op zijn vriendin Ruby. In 'Achter Het Perfecte Plaatje' vertelt de acteur dat ze zelfs 'de ware' is en dat hij niet kan wachten om in het huwelijksbootje te stappen. "Ik denk dat het één van de mooiste dingen is die je kan doen, trouwen", aldus de 32-jarige.

"Als het goed voelt, voelt het goed"

Achter Het Perfecte Plaatje: Juvat over emotionele laatste shoot

06:25

Hoewel ze nog niet zo lang samen zijn, zit het volgens Juvat meer dan goed tussen hen. "Ik zou zelf wel willen trouwen, absoluut. En ik denk ook dat ik de juiste heb gevonden", vertelt hij dan ook met een grote glimlach op zijn gezicht in Achter Het Perfecte Plaatje. "Als het goed voelt, voelt het goed. Of wij binnen een jaar gaan trouwen? Dat weet ik niet, dat moet de toekomst gaan uitwijzen."

Juvat verbond eerder nog twee van zijn goede vrienden in de echt als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand), iets wat hij een enorme eer vond. "Het was een mooie dag en een heel bijzondere ervaring. Dat je dit mag doen voor je vrienden", blikt hij terug. "Ik vind het wel iets heel erg moois en ik denk dat als je de juiste bent tegengekomen, dat je het moet gaan proberen."

Juvat
Lees ook:
Juvat Westendorp tot over z'n oren op nieuwe liefde

Bij hem zelf zijn z'n ouders niet meer bij elkaar, maar dat verandert zijn kijk op het huwelijk niet. "Kijk naar het tweede huwelijk van mijn vader, daar is het wel gelukt. En die zijn hartstikke gelukkig met elkaar", legt Juvat uit. "Dat betekent niet dat trouwen heilig is, maar voor mij vind ik het toch wel een soort verzegeling van twee mensen die heel erg veel van elkaar houden."

Juvat was pas zeven jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen. De scheiding heeft dan ook een grote rol gespeeld in zijn leven en heeft de nodige littekens achtergelaten. "Het heeft ook wel mooie dingen gebracht: het heeft me een heel lieve bonusmoeder gebracht, en het heeft me nog twee broertjes en een zusje gebracht. Het heeft me ook gevormd tot de persoon die ik ben", aldus de acteur. "Ik denk dat ik vroeger aan tafel altijd wel al een beetje de entertainer was (...) Vanaf kleins af aan heb ik de rol op me genomen om mensen om mij heen gelukkig te maken. Ik denk dus wel dat de scheiding van mijn ouders me heeft gevormd tot de persoon die ik ben."

Juvat
Lees ook:
Juvat Westendorp zet schaar in lange lokken: 'Het is over en uit'

Ook Bridget Maasland, die vorige week afviel, deed in Achter Het Perfecte Plaatje al haar verhaal en vertelde dat ze zich ondanks alles tóch een winnaar voelt. "Het is natuurlijk niet leuk om zo vlak voor de finale af te vallen, je wil dan ook die finale halen. Aan de andere kant: ik heb in principe wel alle opdrachten mogen doen en het werd op een gegeven moment ook wel een herhaling, als ik eerlijk ben", aldus de presentatrice.

 Bekijk de hele video hieronder:

Achter Het Perfecte Plaatje: Bridget voelt zich ondanks exit tóch een winnaar

05:45