Ga naar de inhoud
Entertainment

Loiza Lamers voelt zich helemaal natuurlijk vrouw bij vriend Jelle

Beeld © ANP

Recentelijk kondigde Loiza Lamers (26) aan gelukkig te zijn in de liefde. Aan 'Grazia' vertelt het model over haar relatie met Jelle, waarin ze zich 'helemaal natuurlijk vrouw' voelt.

"Ik heb het echt met hem getroffen"

Voor Loiza was het een stap om haar relatie met Jelle bekend te maken, of zoals dat tegenwoordig heet: Instagram official. Het model is zelf 'gewend' aan negatieve reacties, dus maakte ze zich vooral druk over de reacties die Jelle zou krijgen. "Over het feit dat hij date met een transgender vrouw."

Het stel heeft gesprekken gehad waarin Loiza haar angst heeft aangegeven. "Jelle is heel chill, heel nuchter. (...) Hij maakte me heel duidelijk dat hij voor me gaat." Kortom: true love!

Stapelverliefde
lees ook:
Stapelverliefde Loiza Lamers stelt haar nieuwe vriend voor

De winnares van Holland's Next Top Model had in het verleden wel eens het gevoel dat ze met alles op relatiegebied wat later was dan leeftijdsgenoten. "Veel meiden hebben vanaf hun zestiende meerdere vriendjes en ervaringen. Dat begon bij mij pas op mijn negentiende, twintigste."

Met Jelle is Loiza in ieder geval bijzonder gelukkig. Ze voelt zich voor het eerst echt 'helemaal natuurlijk vrouw'. "En daar doet hij niet eens speciaal moeite voor, zo is hij gewoon. Ja, ik heb het echt met hem getroffen."

Loiza
lees ook:
Loiza Lamers reageert op onverwachte Robinson-exit: 'Ziek van'

Wie is dan toch Jelle, de vriend van Loiza? In onderstaande video stelt ze hem aan je voor.

Stapelverliefde Loiza Lamers stelt haar nieuwe vriend voor

02:00