Ga naar de inhoud
Entertainment

Duet Emma Heesters en Marco Borsato komt voorlopig niet uit

Beeld © ANP

Waar Emma Heesters (25) eerder nog vol enthousiasme over haar samenwerking met Marco Borsato (54) vertelde, lijkt het er nu op dat we het nummer voorlopig niet zullen horen. In ‘Tijd voor Max’ vertelt Emma namelijk vandaag dat het liedje er inderdaad ligt, maar dat niet duidelijk is wat ermee gaat gebeuren.

Wanneer Emma wordt gevraagd naar de samenwerking met Marco, voelt ze zich duidelijk niet op haar gemak. "Ja, ik heb een nummer met hem opgenomen, maar dat is veel groter gemaakt dan het eigenlijk was", zo vertelt ze. "Dus er ligt een nummer, maar wat daarmee gedaan wordt, dat weten we nog niet." Als presentator Siebrand Niessen vraag of het liedje nog uitkomt, antwoordt Emma dat dit voorlopig niet gaat gebeuren. "Nu is daar geen sprake van. Eerst maar eens kerst vieren", zegt Heesters verwijzend naar haar nieuwe kerstsingle, die wél uit is.

Emma
Lees ook:
Emma Heesters belicht negatieve kant succes: 'Heb geleerd erboven te staan'

Vorige week vertelde Emma in RTL Boulevard nog dat ze zo trots was op de samenwerking met de hitzanger. "Ik denk dat elke artiest droomt van een song met Marco", zei ze toen.

Emma Heesters gaat samenwerken met Marco Borsato: 'Droomt elke artiest van'

02:06

Het nieuws over de single is het volgende in een toch al rumoerige week voor Marco. Al enige tijd doen er geruchten de ronde over mogelijk grensoverschrijdend gedrag van de zanger tegenover jonge kandidaten van The voice of Holland en The voice kids. Zijn management liet vorige week weten dat de zanger 'op enig moment dat hem uitkomt' met een verklaring zal komen. Dinsdag annuleerde hij zijn eerder al verplaatste clubtour helemaal.

Marco
Lees ook:
Marco Borsato annuleert zijn complete clubtour