Entertainment

Lone van Roosendaal blaast volgers omver met naturel look

07 december 2021 15:52
Beeld © ANP

Als er iemand is die graag uitpakt met make-up en haar, dan is het wel Lone van Roosendaal (52). De actrice wordt eigenlijk zelden gespot zonder maquillage en dat maakt het toch wel bijzonder dat ze een naturel kiekje van zichzelf deelt op Instagram.

"Weinig make-up, no glamour, geen extra leeftijdsfiltertje"

Lone schrijft dat ze voor een paar nieuwe castingfoto’s zo naturel mogelijk op de foto moest gaan. 'Dus weinig make-up, no glamour, geen extra leeftijdsfiltertje… Joe!' De actrice blijkt het prima te kunnen hebben:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jelka van Houten gewaarschuwd voor 'moeilijke' Lone van Roosendaal

Haar volgers kunnen haar naturel look ook waarderen, want het ene na het andere complimentje stroomt binnen. 'Die bambi ogen', zo schrijft Marlijn Weerdenburg met een verliefde emoji. 'Prachtig!' vindt Richard Groenendijk. Ook Jada Borsato is onder de indruk. 'Wauw!' zo schrijft zij onder de foto.

Eerder was Lone nog openhartig over haar onzekerheden over haar uiterlijk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The bitch is back: Lone van Roosendaal terug in GTST

Het zou zomaar kunnen dat Lone met de nieuwe castingfoto’s een nieuwe klus hoopt binnen te halen. Nu haar medecollega’s Babette van Veen en Joep Sertons abrupt werden ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden, lijkt het er op dat niemand meer zeker is van zijn of haar baan in de soapserie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lone van Roosendaal gewond bij Expeditie Robinson

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore