Ga naar de inhoud
Entertainment

Marco Borsato annuleert zijn complete clubtour

Marco Borsato (54) zet een streep door alle shows van zijn tour. Er zijn 'op korte termijn' geen nieuwe geschikte data gevonden voor de shows die vorige maand werden uitgesteld, zegt kaartverkoper Ticketmaster, die alle kaarthouders heeft geïnformeerd.

"Om kaartkopers niet in het ongewisse te laten en heel lang hun ticket te laten behouden, is besloten de tournee te annuleren''

"Om kaartkopers niet in het ongewisse te laten en heel lang hun ticket te laten behouden, is besloten de tournee te annuleren", staat in een verklaring. Mensen die een kaartje hadden gekocht, krijgen hun geld terug.

Marco
lees ook:
Marco Borsato komt met verklaring

Half november maakte Marco bekend dat zijn Hef Je Glas Met Mij-tournee, die op 30 november zou beginnen, vanwege de nieuwe coronamaatregelen werd uitgesteld. In totaal zou Marco langs 22 clubs door heel Nederland gaan. Onder meer Paradiso in Amsterdam, Doornroosje in Nijmegen, Paard in Den Haag en TivoliVredenburg in Utrecht stonden op de planning.

Marco
lees ook:
Marco Borsato blikt terug op zwaar jaar: 'Alles komt goed'

Vorige week liet zijn management weten dat de zanger 'op enig moment dat hem uitkomt' met een verklaring zal komen op de geruchten die rondgaan. Marco heeft zich volgens verschillende roddelkanalen schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag tegenover jonge kandidaten. Dat zou zijn gebeurd tijdens een van de barbecues die de zanger jaarlijks organiseerde voor de zangers en zangeressen die hem als coach kozen in The Voice of Holland en The Voice Kids.