Entertainment

Julia van De Bachelor: 'Tranen en gevoelens voor Tony waren echt'

07 december 2021 15:34
Julia voor 'De Bachelor' Beeld © Tom Cornelissen/Videoland

Vorig jaar om deze tijd werkte ze in een vaccinatiecentrum van de GGD, dit jaar werd ze gekroond tot Miss Nederland en veroverde ze het hart van Tony Junior (32) in 'De Bachelor'. In 'Beau Monde' blikt Julia Sinning (25) terug op haar jaar vol hoogtepunten.

"Ik heb mijn hart en ziel op nationale televisie laten zien"

"Als ik aan dat moment terugdenk, krijg ik weer kippenvel", vertelt Julia over de letterlijke kroon op haar harde werk. Ook haar vriendinnen uit De Bachelor waren aanwezig toen de felbegeerde tiara op haar hoofd werd gezet. "Dat die meiden in het publiek zaten bij Miss Nederland was zo bijzonder", zegt ze in het blad. "We konden die heftige periode samen feestelijk afsluiten. En voor mij was het natuurlijk een nieuw begin."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader Tony Junior gespot met Diva van De Bachelor

Julia zat nog middenin het traject voor Miss Nederland toen de eerste afleveringen van De Bachelor werden uitgezonden. "Meedoen aan dat programma was heel heftig", zo blikt ze terug. "Omdat alles natuurlijk geheim moest blijven, kon ik er niet echt over praten met de andere Missen. En dat was jammer, omdat er veel op me af kwam. Er werd op social media veel over me gepraat, positief én negatief."

Die negatieve berichten - zo werd er onder andere beweerd dat ze alleen aan De Bachelor mee zou doen voor de roem - deden Julia veel pijn. De organisatie van Miss Nederland heeft haar gelopen om te gaan met alle kritiek. "Mijn tranen en gevoelens voor Tony Junior waren echt. Ik heb mijn hart en ziel op nationale televisie laten zien", doet ze haar verhaal. "Ik wilde altijd met een prins trouwen om prinses te worden. Nu heb ik echt een tiara op, maar wel op eigen kracht."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jethro uit de Bachelorette verwelkomt zoontje op eigen verjaardag

Na weken naar de liefde te hebben gezocht in Kroatië besloot de dj zijn laatste roos aan Julia te geven en daarmee het hart van Oriana te breken. In een extra aflevering van Vrijgezellig doet zij haar kant van het verhaal.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore