Entertainment

Ferry Doedens houdt relatie even af: 'Eerst focussen op werk'

07 december 2021 13:20
Ferry Doedens Beeld © ANP

Begin dit jaar viel de stabiliteit in het leven van Ferry Doedens (30) weg toen hij na twaalf jaar noodgedwongen soapdorp Meerdijk moest verlaten. Ook op liefdesgebied zat het 'm afgelopen jaar niet mee. In de nieuwste 'Beau Monde' vertelt de voormalig soapie gelukkig dat hij het vrijgezellenbestaan zo erg nog niet vindt.

"Als iemand mijn pad kruist, is dat hartstikke leuk"

Toen Ferry vanwege de coronamaatregelen veertien dagen in quarantaine moest, zat hij zo slecht in zijn vel dat hij fouten maakte die tot een 'onwerkbare situatie' bij GTST leidden. Na zijn exit besloot hij een OnlyFans-account aan te maken, en dat heeft in Nederland heel wat losgemaakt. "Volgens mij was ik zelfs een aantal keer trending topic op Twitter", vertelt Ferry daarover in het blad.

"Maar eerlijk gezegd heb ik daar niet echt naar gekeken. Ik had geen zin in die negatieve energie. (...) Iedereen vindt wel iets van iemand. En ik ben niet iemand die zichzelf in een kamer opsluit om een potje te gaan janken. Daar is het leven te kort voor."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ferry Doedens heeft het 'erg gezellig' met déze Italiaan

Hij blikt dan ook terug op een positief jaar, vol hoogtepunten. "Vooral omdat ik veel heb geleerd", legt hij uit. "Dat ik beter moet nadenken over beslissingen, me rustiger moet houden en meer in het hier en nu moet leven, in plaats van waar ik over een maand of vier sta. (...) Het afgelopen jaar heb ik geleerd dat ik stevige kritiek kan handelen en dat ik uiteindelijk altijd weer op mijn pootjes terecht kom."

Dat geldt ook voor zijn liefdesleven. Even leek het erop dat Ferry was gevallen voor (en in) de gespierde armen van de Italiaanse Marco Parisi, maar de acteur vertelt nu dat ze het 'gewoon gezellig' hadden. "Op Mykonos heb ik vier heel bijzondere dagen doorbracht met een Italiaanse jongen die ik daar heb leren kennen. Nee, dat was geen relatie zoals in de media werd gebracht, maar gewoon gezellig. Het hotel was waanzinnig, de omgeving prachtig... Zulke momenten maken me enorm gelukkig", aldus de voormalig zeepster.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ferry Doedens over gemis GTST: 'Heb er echt buikpijn van'

Een relatie heeft 'ie nu dus niet, al vindt er hier en daar wel een date plaats. En dat vindt Ferry voor nu wel eventjes voldoende. "Natuurlijk is het heerlijk om romantisch met iemand te zijn, dus als dat volgend jaar op mijn weg komt, als iemand mijn pad kruist, is dat hartstikke leuk. Maar ik ga niets forceren. Ik wil me eerst op mezelf richten, en op mijn werk."

Meer Ferry? Je leest het hele interview vanaf morgen in de nieuwste Beau Monde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore