Entertainment

Danielle heeft geen contact meer met ouders vanwege haar tattoos

06 december 2021 21:43
Beeld © Videoland

In zijn talkshow 'Dit is mijn keus' ontvangt presentator Eddy Zoëy (54) spraakmakende gasten die vertellen waarom zij bepaalde keuzes gemaakt hebben in hun leven. In de aflevering van vanavond zien we verschillende mensen die vanwege hun liefde werden verstoten door familie en vrienden. Eén daarvan is Danielle, die het contact met haar ouders verloor nadat ze besloot de meest getatoeëerde vrouw van Nederland te worden.

"Ik blijf altijd proberen, want het blijven mijn papa en mama"

Danielle is dolgelukkig met haar kinderen en haar vriend Evan, toch is er één ding in haar leven dat ontbreekt en dat is contact met haar ouders. Toen Danielle besloot om de meest getatoeëerde vrouw van Nederland te worden, verbraken zij het contact met haar. Volgens haar ouders is dat vooral de schuld van haar vriend Evan, die een tattoo-artist is en Danielle regelmatig in zijn stoel heeft zitten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xander (21) kreeg een hartaanval na drugsgebruik maar blijft gebruiken

Volgens Danielle zijn haar ouders heel erg bezig met haar uiterlijk. "Het enige wat ik te horen krijg als ik contact probeer te zoeken, is als je gouden tanden eruit zijn, je haar is normaal, je tattoos zijn weggelaserd en je piercings zijn eruit, dan ben je weer welkom thuis." Danielle denkt er niet over om hierin mee te gaan, maar ze heeft wel heel erg haar best gedaan om het contact weer goed te krijgen. "Ik heb al voorgesteld, dan kom ik wel na 8 uur ’s avonds bij jullie langs. Als het al donker is en dan doen jullie de gordijnen dicht, zodat niemand het kan zien."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marc vertelt in Dit Is Mijn Keus over zijn fetisj: ponyplay

Ondanks al deze voorstellen willen haar ouders haar nog steeds niet zien en dat doet Danielle erg veel pijn. Vooral omdat ze haar kinderen ook niet willen zien. "Ik heb altijd gezegd als je mij niet meer wil zien, oké, maar zie dan wel je kleinkinderen, want die hebben ook gewoon een opa en oma nodig." Haar ouders gaan hier echter niet mee akkoord en dat betekent dat zowel Danielle als haar kinderen hun al een hele tijd niet hebben gezien. Toch geeft ze de moed niet op: "Ik blijf altijd proberen, want het blijven mijn papa en mama. En wat er ook gebeurd, ik hou zielsveel van ze."

In de talkshow van Eddy komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod. Zo was er ook al een aflevering over mensen met een fetish. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore