Entertainment

Noraly Beyer dankbaar voor Joost Prinsen: 'Prachtig geschenk'

04 december 2021 09:01 Aangepast: 04 december 2021 12:19
Joost Prinsen Noraly Beyer Beeld © ANP

Noraly Beyer vindt het niet vervelend dat ze een paar maanden geleden enorm in de belangstelling kwam toen bekend werd dat ze een relatie heeft met Joost Prinsen (79). De 75-jarige oud-nieuwslezeres begrijpt de aandacht wel. "Het was een match die ze nooit hadden bedacht. Ik zelf ook niet, dus ik kan me goed voorstellen dat anderen daar ook door verrast waren", zegt ze in 'De Telegraaf'-bijlage 'Vrouw'.

"Het maakt me blij en gelukkig"

De reacties vindt de voormalig presentatrice juist wel leuk. "Ik vond het eigenlijk wel aandoenlijk dat onze relatie zo veel mensen blij maakte. Je bent nooit te oud voor de liefde, daarvan ben ik nu het levende bewijs. Mensen vertelden dat het hen hoop gaf en dat vond ik hartverwarmend."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joost Prinsen heeft de liefde gevonden bij Noraly Beyer

Zelf is Noraly 'heel dankbaar' dat ze op latere leeftijd opnieuw de liefde heeft gevonden. "Het is me gewoon overkomen. Dat is een prachtig geschenk en ja, het maakt me blij en gelukkig. Maar dat was ik daarvoor óók al. Ik zie het dus meer als een nieuwe dimensie aan mijn leven. Er is als het ware een nieuwe krans omheen gekomen, met heel veel lichtjes."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joost Prinsen neemt afscheid van wekelijkse AD-rubriek

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore