Entertainment

Jörgen Raymann doet Bucharach Challenge opnieuw na 'beroerde' 1e poging

03 december 2021 13:43 Aangepast: 03 december 2021 14:28
Jörgen Raymann Beeld © ANP

Jörgen Raymann (55) heeft vrijdag een tweede poging gewaagd om mee te doen met de zogenoemde 'Burt Bacharach Challenge', waarvoor zangeres Trijntje Oosterhuis (48) donderdag aandacht vroeg op Instagram. De eerste poging van de presentator bleek weinig succesvol, aangezien zijn volgers dachten dat hij niet helemaal lekker was tijdens het 'inzingen' van het filmpje.

"Sorry voor de verwarring, maar ik heb geen beroerte gehad"

In de eerste poging van Jörgen donderdag is te zien hoe hij mompelend en brabbelend een liedje van componist Burt Bacharach probeerde te neuriën. Sommige volgers suggereerden dat hij niet helemaal lekker was of zijn medicijnen was vergeten in te nemen, maar dat spreekt hij vrijdag tegen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jörgen Raymann krijgt ook Surinaams lintje

'Sorry voor de verwarring, maar ik heb geen beroerte gehad', stelt hij zijn volgers vrijdag met een knipoog gerust. 'Ik mompelde alleen maar mijn favoriete liedje van Burt Bacharach mee voor Trijntje Oosterhuis.'

De zangeres deelde donderdag op haar eigen Instagrampagina een filmpje waarin ze haar volgers oproept om mee te doen aan de zogenoemde Burt Bacharach Challenge. Hiervoor moet je een stukje van een nummer van de bekende componist meezingen, fluiten of neuriën, waarna de zangeres probeert te raden om welk liedje het gaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lief: Trijntje Oosterhuis zet jarige 'bonuszoon' in het zonnetje

De 'beroerde' eerste poging van Jörgen was voor Trijntje donderdag nog niet helemaal duidelijk. 'Ik heb 'm op repeat staan, maar ik kom er nog steeds niet achter', reageerde ze. In de versie die de presentator vrijdag deelde zingt hij en is een stuk duidelijker te horen dat hij 'I Say a Little Prayer' van Bacharach zingt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore