Entertainment

Ex-man Sylvia Geersen weigert scheidingspapieren te tekenen: 'Echte psycho'

03 december 2021 11:18
Sylvia Geersen Beeld © ANP

De liefde van je leven vinden in het zonnige Mexico: het klinkt als het begin van een mooi sprookje, maar voor Sylvia Geersen (36) eindigde het in een ware nachtmerrie. Zes jaar later is het model nog altijd niet verlost van haar 'psycho' ex-man, zo vertelt ze in 'Ranking the Stars'.

"Alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd"

Sylvia trouwde in januari 2016 met de Mexicaanse Rogelio Castro Martinez, slechts elf dagen nadat de twee elkaar voor het eerst hadden ontmoet na contact via social media. Toen het model erachter kwam dat haar man een pathologische leugenaar was, vroeg ze in mei van 2017 een scheiding aan, maar nog altijd is ze niet van hem verlost. 

Als het onderwerp woensdagavond in Ranking the Stars voorbijkomt, blijkt dat de Holland's Next Top Model-ster nog altijd getrouwd is omdat haar ex de scheidingspapieren niet wil tekenen. "Dat wil 'ie niet. Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Carlo Boszhard neemt het op voor Eddy Zoëy én Ranking the Stars

Volgens het model weigert hij zijn handtekening onder de papieren te zetten 'omdat hij bij haar wil blijven'. Ze legt uit: "Hij wil mij terug." Op social media houdt hij zelfs de schijn op dat de twee nog steeds samen zijn. "Het is inmiddels zes jaar geleden!"

In RTL Boulevard riep het model in 2018 al de hulp van John van den Heuvel in, om haar van haar ex te verlossen. Eerder vertelde Sylvia dat haar ex haar mishandelde. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ranking The Stars zendt in december feestdagenspecial uit

Ranking the Stars is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore