Ga naar de inhoud
Entertainment

Marco Borsato komt met verklaring

Marco Borsato Beeld © ANP

De afgelopen weken is er veel rumoer rondom Marco Borsato (54). Zo is hij op het laatste moment ineens niet te zien in de kerstactie van 'War Child' en werd hij door verschillende partijen beschuldigd van zeer ernstige feiten. Vandaag reageert de zanger voor het eerst.

''Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen"

En vandaag viel het RTL Boulevard ook op dat de radiozender 100% NL zijn muziek nog maar nauwelijks draait. De afgelopen week zelfs maar twee keer en dat is vreemd voor iemand die gezien wordt als de ooit grootste zanger van Nederland.

Er kwam de afgelopen weken geen enkele reactie vanuit Marco zelf of zijn management. Tot vandaag. Aan RTL Boulevard laat de hitzanger via zijn management weten: "Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen."

Marco
lees ook:
Marco Borsato trekt zich nu ook terug uit War Child-campagne

Dat het leven van Marco niet altijd over rozen gaat, hebben we in de 2020 kunnen zien. Zo kampte de zanger met een burn-out en zetten hij en Leontine een punt achter hun huwelijk, nadat bekend werd dat Marco een affaire had.

Rumoer rond Marco Borsato: wat is er aan de hand?

01:02