Ga naar de inhoud
Entertainment

Lil Kleine liep hersenschudding op bij horlogeroof

Lil Kleine (27) heeft vorige maand een hersenschudding opgelopen toen hij in Rotterdam werd beroofd van zijn horloge. Dat heeft de politie donderdag gemeld in het RTV Rijnmond-opsporingsprogramma 'Bureau Rijnmond'.

De rapper werd op 4 november tijdens een albumreleaseparty van zijn goede vriend en dj Jack Shirak voor het Wereldmuseum in Rotterdam beroofd van zijn horloge ter waarde van 110.000 euro. Lil Kleine werd daarbij in zijn gezicht geslagen met een vuurwapen. Door de klap liep hij een hersenschudding op.

Huwelijk
lees ook:
Huwelijk Lil Kleine en Jaimie niet van de baan: 'Kan alle kanten op'

Volgens de politie wist Lil Kleine zijn dure horloge toen hij op de grond lag af te doen en daarna weg te gooien. Het is nog niet duidelijk of de drie daders het horloge hebben gevonden en hebben meegenomen. Het horloge is na het incident niet meer op straat gevonden.

Jaimie
lees ook:
Jaimie Vaes over middelvinger Lil Kleine: 'Niet heel slim'

Bureau Rijnmond deelde ook beelden van de drie vermoedelijke daders. Te zien is dat zij, in zwarte kledij, wachten tot Lil Kleine naar buiten komt. De politie zoekt getuigen die de mannen hebben gezien of mensen die hebben gezien dat het bewuste horloge fysiek of online is aangeboden.

'Daders horlogeroof Lil Kleine hangt hoge straf boven het hoofd'

04:26