Ga naar de inhoud
Entertainment

Echte Gooische Moeder Leslie vernoemt zoon naar Manuel Broekman

Leslie Keijzer Beeld © Videoland

De tweede aflevering van het tweede seizoen 'Echte Gooische Moeders' begint met heugelijk babynieuws, want Leslie Keijzer is bevallen van haar zoon. De kleine man luistert naar de naam Manuel. Je weet wel, naar acteur Manuel Broekman (34).

"En toen zag ik Manuel Broekman voorbijkomen"

Op 29 juni 2021 is Leslie bevallen van haar tweede spruit. De andere Gooische moeders zijn net zo in de gloria met de komst van de baby als Leslie zelf. "Manuel, ik vind het ook een heel leuke naam", zegt Bo. "Het staat toch prachtig bij Moises? Moises en Manuel", vult Florine aan.

Maar de juiste babynaam vinden voor haar zoon was voor Leslie en haar partner nog een moeilijke opgave. "Het heeft best wel even geduurd", vertelt de nieuwbakken moeder. "En toen zag ik Manuel Broekman voorbijkomen. Hij deed iets grappigs en toen dacht ik: wat een leuk iemand." Daarop kwam Leslie tot de conclusie dat ze Manuel een leuke naam vindt. "Ik Goof appen en hij zei meteen: 'Leuk!'"

Pauline
Lees ook:
Pauline op babybezoek bij Gooische moeder Leslie: ‘Zó lief!’

Dat het seizoen van Echte Gooische Moeders op een roze (of nou ja, blauwe) wolk begint, staat in schril contrast tot de rest van het seizoen. Dat heeft alles te maken met de vroeggeboorte en het overlijden van Paulines dochter in het najaar. Omdat het een realityprogramma is, wil Pauline ook dat verschrikkelijke hoofdstuk uit haar leven een plek geven in de show:

Pauline deelt verhaal vroeggeboorte in Echte Gooische Moeders

00:52
Echte
Lees ook:
Echte Gooische Moeder Leslie geeft update over gezondheid

Iedere donderdag bekijk je de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders bij Videoland. 

Bron: RTL Boulevard