Entertainment

Zo viert Britney Spears haar 40ste verjaardag

02 december 2021 02:04 Aangepast: 02 december 2021 07:32
Zangeres Britney Spears Beeld © ANP

Britney Spears heeft samen met haar verloofde Sam Asghari (27) het vliegtuig gepakt naar een buitenlandse bestemming om daar haar verjaardag te vieren. Britney wordt op 2 december 40 jaar en viert naast dat heugelijke feit vooral dat ze verlost van het 13 jaar durende curatorschap van haar vader Jamie. De zangeres postte foto's en filmpjes op sociale media waar ze met Sam vlak voor vertrek te zien is.

"Ik ben zó ontzettend blij dat ik weer het land uit kan"

'Oh, wat een prachtige dag vandaag! Mijn verloofde en ik kijken er zo naar uit om weg te gaan... en zoals jullie kunnen zien weeg ik geen 350 kilo, zoals de paparazzi mij op hun foto's neerzetten. Ik sport heel veel en alles wat je ziet is echt. Ik ben zó ontzettend blij dat ik weer het land uit kan, ik voel me gezegend!' aldus Britney.

Ten tijde van het curatorschap was het Jamie die bepaalde of zijn dochter met vakantie mocht en waarheen. Ze kreeg heel af en toe toestemming om naar Hawaii te gaan, wat tot de Verenigde Staten behoort. Nu kan Britney zelf weer beslissen waar ze naar toe wil, hoe lang en met wie.

De paparazzi die Britney in haar post aanhaalt maakten foto's van haar toen ze eerder deze week een publiek toilet bij een pompstation uitkwam. De zangeres zei daardoor "a shitty day" te hebben gehad en vond het voorval uiterst gênant.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore