Entertainment

Frank Jansen: '17 jaar met Rogier kun je niet wegpoetsen'

01 december 2021 22:30
Frank Jansen Beeld © ANP

Frank Jansen (75) is een open boek in de nieuwste aflevering van 'Ranking the Stars'. Als Eddy Zoëy (54) hem vraagt om naar beneden te komen en de ranking door te nemen voor de vraag 'wie faket het meest over zijn leven?', doet de RTL-ster een boekje open over zijn gedrag en zijn verbroken relatie met Rogier Smit (47).

"Ik doe me vaak mooier voor dan ik ben"

In zijn top tien is de zesde plaats weggelegd voor Frank zelf. "Ik doe me vaak mooier voor dan ik ben", biecht hij aan het panel op. "Dat doe ik wel eens, met alles. Kleding, houding, alles." Er is een reden voor deze façade. "Je moet jezelf toch een beetje verpakken als je wat ouder bent en ik voel me er fantastisch bij."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank Jansen wil meedoen aan First Dates: 'Wil niet alleen blijven'

Ook de naam van Franks ex-man rolt regelmatig over de tong. Zo valt het Eddy op dat Frank nog niet met de bezem door zijn Instagram-profiel is gegaan om alle sporen van Rogier te wissen. "Dan moet ik zóveel foto's weghalen", reageert Frank daarop.

"Ons huis in Frankrijk staat er vol mee. Mijn huis. Er komen wel eens vrienden op bezoek: 'Heb jij nog foto's met Rogier staan?' Ik heb geen andere foto's! Ik sta overal met Rogier op." Hij zit er bovendien niet op te wachten om alle foto's in kleine stukjes te scheuren. "17 jaar met Rogier? Dat kun je toch niet wegpoetsen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank Jansen wil hond niet delen met Rogier: 'Betaal boete wel'

Er was het afgelopen jaar veel aandacht voor het veelbesproken stukgelopen huwelijk van Frank en Rogier. RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade zocht de presentator op om te zien hoe het met hem gaat. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore